Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže z Ledče nad Sázavou porazil favorizovaný Pacov


0

Suverénní vítěz minulého ročníku I. B třídy sk. A Ledeč nad Sázavou potvrdil prognózy a dokázal, že i ve vyšší soutěži se s ním musí počítat. Hned v úvodním kole si totiž ledečtí vyšlápli na favorizovaný Pacov, kterému nasázel hned pět branek a na domácím hřišti zvítězili vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání však vstoupili lépe hosté, kteří přitlačili nováčka soutěže do hluboké defenzivi. Ledeč v úvodu půsbila nervózně a tvořila v kombinaci mnoho chyb. Klid na kopačky dal však domácímu mužstvu ve 20. minutě kanonýr Trpišovský, který ve své příležitosti nezaváhal. Ledeč začal rozvíjet svoji kombinační hru a kontrolovala utkání, leč do poločasu bylo srovnáno. V poslední minutě první dějství se v šanci objevil Kostroun a bez problému vyrovnal na 1:1.

 

Ve druhé půli již zcela dominoval domácí tým, který dokázal Pacovu nasázet čtyři branky, když druhou branku v utkání vstřelil znovu Trpišovský a jeho dvě trefy dvakrát následoval Bláha. Ledeč nad Sázavou tedy pokračuje ve své spanilé jízdě i v I. A třídě a připsala si premiérové tři body ve vyšší soutěži. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal, asistent trenéra Ledče nad Sázavou: Výsledek 5:1 jsme ani neočekávali, ale samozřejmě panuje velká spokojenost se vstupem do soutěže a doufám, že to vydrží. Musím pochválit všechny kluky, protože to nebylo jednoduché utkání.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Je to prostě zklamání. Závěr minulé sezony nám vyšel, stejně tak příprava. Ovšem hned v prvním utkání nové sezony jsme propadli. V prvním poločase to bylo ještě jakž takž, ovšem ve druhé půli to byl propadák. Udělali jsme obrovské množství individuálních chyb, které soupeř dokázal potrestat a chodil sám na bránu.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
J. Vitiska [-] - P. Pešek [-] (86. J. Pospíšil [-] ) , J. Pešek [-] , D. Prchal [-] , F. Gramer [-] - J. Gramer [-] , M. Turek [-] , M. Nepovím [-] , M. Trpišovský [-] - J. Voplakal [-] (77. R. Kuja [-] ) , J. Bláha [-] (88. F. Hofrichter [-] )

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , M. Kerouš [-] (84. J. Kerouš [-] ) , T. Kuran [-] (59. M. Faltýnek [-] ) , D. Podolský [-] - T. Kabíček [-] (46. F. Tomovič [-] ) , M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , L. Váňa [-] - Z. Rybčák [-] , L. Rybčák [-]

ŽK: 68. J. Bláha , 78. J. Pešek - 23. T. Kuran , 26. M. Kostroun , 60. M. Kerouš , 75. O. Bártů .
Místo: Ledeč nad Sázavou. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.