Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka vítěze neměla


Branky


2. D. Thomas , 4. D. Solný , 56. D. Thomas (p.) , 71. M. Šubert - 23. D. Pekárek , 62. D. Pekárek , 70. D. Pekárek (p.) , 89. J. Hlaváč
14

Komárov se rozešel smírně s Jakartovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl

Komárov se utkal v neděli s mužstvem Jakartovic. Komárov vstoupil do zápasu raketově, když ve druhé minutě odcentroval Rychtar, a Thomas, který si odstavil obránce, otevřel skóre utkání – 1:0. O tři minuty později vyrazil Janech rohový kop Chovance k Solnému, který vymetl šibenici -2:0. Na tříbrankový rozdíl mohl zvyšovat Chovanec, ale míč do sítě neprotlačil. Od patnácté minuty začaly být lepším týmem Jakartovice, které pak snížily po dvaceti minutách, když centr Palkoviče dorazil hlavou do sítě Daniel Pekárek – 2:1. Další hostující šance zazdili Poštulka, Adam Pekárek a Palkovič. 

Jakartovice vyrovnaly

Deset minut po pauze proměnil penaltu za odpískanou ruku domácí kanonýr Thomas – 3:1. Na tříbrankový rozdíl mohl svýšit o chvíli později Solný, ale sám před brankářem překopl branku. Na rozdíl jediné branky snížily Jakartovice po hodině hry, když střelu Kuzníka, kterou brankář vyrazil před sebe, dostal do brány Daniel Pekárek – 3:2. Dvacet minut před koncem dokonce Jakartovice vyrovnaly, když rozhodčí odpískal faul v domácím pokutovém území a Daniel Pekárek penaltou korunoval svůj výkon hattrickem – 3:3. Komárov šel do vedení hned vzápětí, kdy Thomas vybojoval míč pro Šuberta, který bodlem zamířil k tyči – 4:3. Palkovič pak deset minut před koncem rozezvučel břevno domácí brány. Bod pak zajistil hostům tři minuty před koncem Hlaváč, který si zpracoval dlouhý míc, obtančil s míčem kolem obránce a zavěsil – 4:4.

 

Komárov jede příští kolo do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Během týdne jsme se potýkali s virózou, ale přesto jsme do zápasu vstoupili skvěle, když jsme brzy vedli o dvě branky, což nás ukolébalo a hosté byli od patnácté minuty lepším týmem. Neproměnili spoustu šancí a do poločasu jsme ubránili stav 2:1. Pak jsme po půli přidali na 3:1, a kdyby Solný přidal čtvrtou branku, tak už bych asi vyhráli. Hosté ale snížili, a pak dokonce vyrovnali. Podařilo se nám jít ještě do vedení, ale Jakartovice nám jako v každém zápase daly opět branku v poslední minutě. Chtěl bych se zastavit u chování hostujícíh hráčů a činovníků v utkání. Je špatné, když hosté nedali v rpvním poločase spoustu šancí, tak místo aby hledali chybu u sebe, tak jí hledají ve výkonu rozhodčího. Totálně tím zkazili celý druhý poločas, místo aby se hrál fotbal, kde padlo osm branek, tak se více diskutovalo, než hrálo. Možná by se tomu dalo předejít, kdyby rozhodčí udělil červenou kartu jednomu z hráčů hostí. Bohužel to neudělal, a proto zápas vypadal, jak vypadal. Pískám v hokeji už několik let, a vím, že když je rozhodčí pod tlakem, tak dokážou hráči zlikvidovat dobrý zápas.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Katastrofický vstup do zápasu. Po pěti minutách jsme prohrávali o dvě branky. Od patnácté minuty jsme byli lepší, snížili jsme, ale další šance jsme neporměnili. Druhý poločas opět inkasujeme. Pak se nám sice podaří vyrovnat, ale hned vzápětí inkasujeme. Nakonec jsme aspoň v závěru vyrovnali. Děláme velké chyby v obraně a na tom musíme zapracovat.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Novák [-] , P. Rychtar [-] , D. Solný [-] , D. Thomas [-] , V. Chovanec [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] , M. Vácha [-] , L. Kerlin [-] , O. Hanke [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - A. Pekárek [-] , M. Sváček [-] , J. Hlaváč [-] , K. Palkovič [-] , K. Török [-] (72. O. Šimon [-] ) , M. Pluschke [-] , P. Kuzník [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , M. Poštulka [-] (72. R. Mička [-] )

ŽK: 21. J. Novák , 60. M. Vácha - 7. K. Palkovič , 83. O. Šimon , 87. M. Pluschke .
Hráči zápasu: D. Pekárek , P. Kuzník , K. Palkovič .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, PRAVDA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Komárov je doma nepříjemný soupeř, ale posílené Jakartovice odvezou všechny body domů. (2)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích