0:6
(0:2)
18. M. Šec
24. J. Mac (p.)
50. M. Šec
57. M. Šec
66. M. Šec
85. L. Foitzik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březové doma zazpíval kanárek


Branky


18. M. Šec , 24. J. Mac (p.) , 50. M. Šec , 57. M. Šec , 66. M. Šec , 85. L. Foitzik
14

Píšť zvítězila vysoko o šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Březová přivítala na svém trávníku mužstvo z Píště. Oba týmy dosud neokusily hořkost porážky, a proto duel sliboval zajímavou podívanou. V úvodu Březová zahodila velkou šanci, když nevyužil samostatný nájezd Buda. Pak už na hřišti začala dominovat favorizovaná Píšť. V 18. minutě vyslal Hudeczek do úniku Šece, který se zbavil stopera a zavěsil k tyči – 0:1. O šest minut později se probíjel do vápna zleva Šec, byl faulován a pokutový kop s přehledem proměnil Mac – 0:2. Další hostující šanci zahodil rychlík Šec, který netrefil branku v samostatném nájezdu. V závěru poločasu ještě po dlouhém autu Hudeczka si zpracoval míč Patrik Moric, ale střílel nepřesně. 

Píšť vedení navýšila

Hned ze startu druhé půle našel Foitzik Šece, který ztroskotal na domácím brankářovi. Pět minut po přestávce narýsoval Foitzik opet kolmici pro Šece, který už tentokrát nezaváhal – 0:3. V 57. minutě poslal Mac dlouhý míč za obranu, kde domácí brankář Hromada vyběhl a míč odkopl. Balon ale zachytil Foitzik, který chtěl brankáře přelobovat, ale zamířil pouze k Šecovi, který jeho práci dokončil – 0:4. O devět minut později rohový kop Malcharka poslal hlavou do sítě na přední tyči Šec – 0:5. Poslední šestou branku přidal Foitzik, když z hranice velkého vápna zamířil přímo k tyči – 0:6. Domácí mohli několikrát korigovat, ale jak Kopýtko, tak Buda a Jakub Šuhajík nestříleli do cíleného zařízení. 

 

Březová jede příští kolo do Melče. Píšť bude hostit Kylešovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Soupeř byl dneska lepší, pěkně si to ze zadu rozehrávali. Přesto si myslí, že 6:0 je pro nás příliš krutý výsledek.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Po delší době to byl náš nejlepší zápas, který jsme zvládli skvěle.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (70. P. Jahn [-] ) , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] (70. R. Lichovník [-] ) , T. Křenek [-] (30. J. Šuhajík [-] ) , O. Lodňánek [-] (70. T. Pecka [-] ) , J. Kostera [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Šec [-] , P. Moric [-] (70. F. Grabica [-] ) , L. Malcharek [-] (77. K. Moric [-] ) , L. Foitzik [-] , K. Hudeczek [-] , D. Holuscha [-] (65. L. Svoboda [-] ) , M. Habura [-] , P. Žižka [-] , J. Mac [-] , T. Obrusník [-]

Hráči zápasu: L. Foitzik , M. Šec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ŠKROB Michal, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Březová u nás hrála dobrý fotbal, ale na Píšť to stačit nebude. (2)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza