Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice si odvezly tři body


Branky


14

Litultovice vyhrály v Těškovicích o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky

Těškovice přivítaly na svém umělém trávníku v sobotu družstvo z Litultovic. To nastoupilo v zápase poprvé bez svého lídra a nejlepšího střelce okresního přeboru Jakuba Šroma, a zápas zvládlo na jedničku. Litultovice začaly pěkně zhurta, a jen v první čtvrthodině zahodily tři slibné příležitosti. Brankář Lazecký zlikvidoval brejk hostů a následnou hlavičku. Poradil si i se střelou z dálky. Po čtvrthodině hry byl faulován před vápnem Tesařík, a přímý kop namířilo přímo do šibenice Drápal – 0:1. Pak se do šance dostaly i Těškovice, ale střelu Viléma Krayzela vyrazil brankář na roh a  hlavička Matěje Krayzela o chvíli později skončila vedle. Druhou branku přidaly Litultovice šest minut před pauzou, když brankář Lazecký namazal Tesaříkovi, který ho chytře přeloboval – 0:2.

Litultovice vedení navýšily

Hned v úvodu druhé půle zahrozili hosté dvakrát nepříjemnými střelami. Ve 49. minutě zabehl za hostující obranu Matěj Krayzel, ale jeho pokus skončil mimo tři tyče. Na tříbrankový rozdíl navýšili hosté po hodině hry, kdy se míč odrazil od obránců na středu hřiště k Bartošovi, který nahrál Tesaříkovi, který si zasekl míč a vystřelil k levé tyčce – 0:3. V 65. minutě skončila hlavička Matěje Krayzela tesně vedle. Stejně se vedlo domácím i po střele Šenka z přímého kopu, která byla sražená na roh. Definitivní podobu výsledku dali hosté sedm minut před koncem, když dlouhý výkop Toporčáka na Tesaříka, který se uvolnil přes obránce, který na něj sice nepříjemně dotíral, ale Tesařík souboj ustál a míč zkušeně zasekl a nedal Lazeckému šanci – 0:4. Domácí se snažili v závěru výsledek zkorigovat, ale střely Solnického, Illíka, a ani Matěje Krayzela brankou neskončily. 

 

Těškovice jedou příští týden do Dolních Životic. Litultovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme tahali „za kratší provaz“ a soupeř nás převyšoval rychlostí, kombinací, důrazem a hlavně brankami. Když jsme se po inkasované brance herně zvedali, přišla hrubá chyba v rozehrávce a inkasovali jsme na 0:2. Ve druhé půli jsme sice hosty zatlačili na jeho polovinu, ale opět jsme po vlastních chybách inkasovali na konečných 0:4. Domácí výsledek je děsivý, ale prostě nám to herně a střelecky neklapalo.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Fotbal to byl spíše bojovný a jsme rádi, že jsme dokázali vyhrát s čistým kontem. Každý dnes zahrál přesně to, co bylo potřeba a myslím, že to byl pěkný týmový výkon celého mužstva. Děkujeme soupeři za fair play hru.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Krayzel [-] (82. P. Lazecký [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] (63. J. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] (77. D. Juchelka [-] ) , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , L. Brož [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tesařík [-] (88. M. Hopp [-] ) , O. Adamčík [-] (84. T. Steuer [-] ) , J. Tengler [-] , T. Bartoš [-] , L. Včelka [-] (72. S. Konečný [-] ) , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , A. Džemla [-] , K. Vitoul [-]

Hráči zápasu: R. Lazecký - J. Tesařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - ŠENK Vladimír (N), BOŘUCKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas pro oba celky hrající ve formě, ale zde dle mého názoru rozhodne domácí prostředi. (1)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza