2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice vydolovaly tři body


Branky


14

Stěbořice daly rozhodující branku až pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Stěbořice se k výhře nad Melčí vysloveně protrápily. V úvodní desetiminutovce se obě mužstva vzájemně oťukávala. Pak už začínaly Stěbořice mít převahu. Domácí lépe kombinovali, ale často místo střely volili přihrávku a šanci si tak zmařili. Melč jen dlouze nakopávala míče. Po deseti minutách odcentroval Graca, a jeho centr poslal vedle Paleta. Po čtvrthodině hry vystřelil skákavou střelu Kokošek, Lebeda jeho pokus vyrazil a Gracova dorážka mířila opět jen do Lebedy. Pak se několikrát zastřeloval Kokošek, ale jeho pokusům vždycky chyběla přesnost. Ve 37. minutě jeden z dlouhých nákopů doputoval až k Stupňovi, který nahrávkou pod sebou našel Martínka, jenž míc trošku potáhl a střelou pod Losertem zaskočil domácí – 0:1. Pak opět dvakrát nepřesně zamířil Kokošek. Stěbořice vyrovnaly těsně před přestávkou, když přímý kop Kokoška tečoval hostující hráč na břevno a odražený míč pak Graca dotlačil do kasy – 1:1.

Stěbořice vydřely výhru pět minut před koncem

 Celý druhý poločas se pak změnil v dobývání melčské pevnosti. Už po minutě vnikl do vápna Kokošek a našel Gracu, který ze záklonu zamířil hodně vedle. Za chvilku přímý kop Martina Dietricha podél zdi zamířil těsně vedle tyčky. Při dalším přímem kopu Gracy se vyznamenal brankář Lebeda, který tygřím skokem vyrazil míč na rohový kop. V 55. minutě střelu Kokoška opět zlikvidoval skvělý Lebeda. Melč se připomenula přímým kopem Kleina, který z poloviny hřiště proskákal až vedle tyčky. V 69. minutě opět Lebeda vychytal tentokrát střídajícího Tomáše Dietricha. V 73. minutě Gracu vychytal volejbalově opět Lebeda. Domácí tlak postupně gradoval, a Melč se bránila zuby nehty. Rozhodla nakonec 85. minutě, když se míč dostal před vápnem k Tomáši Dietrichovi a střelou z otočky poslal míč po zemi přímo k tyči a Lebeda se marně natahoval - 2:1. V závěru se ještě do šance dostal melčský kapitán Martínek, ale jeho slabý pokus Losert vychytal. 

 

Stěbořice jedou příští týden do Jakartovic. Melč doma změří síly z Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Bylo to střašně utrápené vítězství. Jejich brankář chytil čtyři až pět šancí. Hráli jsme zbytečně moc komplikovaně.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Byl to souboj kočky s myší. Byli lepší, a asi proto vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - F. Kramný [-] (68. M. Fiedler [-] ) , M. Paleta [-] (76. M. Kokeš [-] ) , P. Čavera [-] , D. Burda [-] (82. S. Krajčír [-] ) , M. Šeuer [-] (76. P. Fiedler [-] ) , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] , R. Kokošek [-] (67. T. Dietrich [-] ) , V. Konečný [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - J. Trubl [-] , P. Binar [-] (72. K. Palzer [-] ) , T. Švihálek [-] , O. Wáleczek [-] , P. Hora [-] , M. Klein [-] , F. Mikulinec [-] , O. Stupeň [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-]

ŽK: 31. R. Kokošek , 81. V. Konečný - 44. P. Binar , 86. M. Martínek .
Hráči zápasu: V. Konečný , F. Kramný - J. Lebeda .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - SOCHOR Karel (N), ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Ani jednou jsem proti Melči nehrál a klukům už tento rok nepomůžu, ale 3 body zůstanou doma. Tímto zdravím obránce Píště a přeji mu co nejvíce zápasů bez zranění. (1)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích