0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


17

V zápasu se na branku čekalo marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Kylešovice ve svém tradičním nedělním čase přivítaly na své umělce družstvo ze Závady. Zápas celků z chvostu tabulky nabídl vyrovnanou podívanou, kdy se šance střídali na obou stranách, ale střelci po celý zápas nenazuli ty správné střelecké kopačky. Po deseti minutách zahodil šanci domácí Škulavík, který zamířil vedle. Na druhé straně vychytal Vitáska domácí brankář Vlach. Ten se zaskvěl i proti šanci Staňa o pár chvilek později. Na konci poločasu pak Wzientek také v nadějné pozici před Krajíček zaváhal. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Ani ve druhé půli branka nepadla

Ve stejném duchu se nesl i druhý poločas utkání. Hned zkraje druhé půle opět Vitásek nepřekonal gólmana Vlacha. Za Kylešovice se mohli drbat na hlavě Skýba a po něm z přímého kopu Škulavík, kterí míč nezamířili tím správným směrem. Po hodině hry se v tutovce objevil závadský Petráš, ale opět mířil slepými náboji. Dvacet minut před koncem zkalilo utkání sraněné domácího hráče Skýby, který si zlomil kíční kost V úplně poslední šanci se objevil kylešovický kapitán Wzientek, ale sám před Krajíčkem nezamířil do cíleného zařízení. Zápas tak skončil bezbranek a spravedlivou remízou. 

 

Kylešovice budou příští kolo hostit Vávrovice. Závada bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Pro nás je to ztráty. Jsem ale rád za nulu vzadu. Jinak to bylo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Dneska nám fungovala obrana, ale útok zase se neprosadil.

TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): Bylo to drama až do konce. Soupeř byl na naší úrovni a konečně jsme si zahráli pěkný fotbal. Obě strany mohly vyhrát, ale nikdo nedal své šance. My to bereme jako ztrátu, když tam všichni vyhráli, chtěli jsme taky. Nakonec musím říci, že bod z venku je bod z venku.



Sestavy


FK Kylešovice
J. Vlach [-] - P. Wzientek [-] , O. Skýba [-] (72. V. Harazim [-] ) , T. Lestly [-] , J. Kavan [-] , D. Škulavík [-] , M. Vavrečka [-] , T. Dihel [-] , V. Černohorský [-] (69. J. Vocetka [-] ) , P. Adamczyk [-] , E. Adamczyk [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Slončík [-] , J. Vitásek [-] (54. L. Drahorád [-] ) , M. Krupa [-] , J. Lébl [-] (77. J. Suchánek [-] ) , P. Petraš [-] , L. Staňo [-] , O. Koudelný [-] (74. D. Kubiš [-] ) , M. Sněhota [-] , F. Hrubý [-] , R. Švidrnoch [-]

ŽK: 52. O. Skýba - 82. F. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Vavrečka - M. Slončík .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: VRBA Martin - ČECH Zdeněk, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Mírně favorizuji domácí a dám na první výhru domácích v sezóně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza