Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice deklasovaly soupeře


Branky


17

Litultovice doma vyhrály o sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o čtyři branky

Derby mezi Litultovicemi a Dolními Životicemi se změnilo v jasnou exhibici domácí družiny, která kromě sedmi branek, neproměnila další řadu šancí, čímž mohli být hosté rádi, že neodjeli domů s dvouciferným výsledkem. Kanonádu zahajily Litultovice už po pár vteřinách, kdyz Šteuer posunul do křídla míč na Adamčíka, který nacentroval do vápna, kde se balon odrazil k Šromovi, který nekompromisně napálil balon do brány - 1:0. Druhá branka padla po čtvrthodině hry, když dlouhý výkop brankáře Toporčáka několikrát odskočil, balon podcenil hostující stoper, Adamčík se dostal sám před brankáře, kterého přeloboval - 2:0. Ve 20. minutě vysunul Drápal nalevo Doležela, ktrerý vnikl do vápna a přihrávkou pod sebe našel Bartoše, který už usměrňoval míč do prázdné brány - 3:0. Po půlhodině hry pak zatáhl míč Drápal do pokutového území, kde se jeho nahrávka odrazila k Bartošovi, který vystřelil, balon se odrazil k Doleželovi, který z hranice pokutového území poslal míč k tyčce - 4:0. Do konce poločasu už skóre nenarostlo.

Litultovice vedení navýšily

Další brfanky přidaly Litultovice po přestávce. Deset minut po přestávce, kdy ve středu hřiště Bartoš narýsoval kolmici do kraje na Adamčíka, který ztařadil vyšší rychlostní stupeň a utekl obránci a zatáhl až do vápny, kde pod sebou dával míč jak na zlatém podnosu Šromovi, který dával už na 5:0. V 63. minutě Konečný dostal balon na Doležela, který dal do lajny na kapitána Šroma, ktrerý se dostal až k rohu šestnáctky, kde střelou ke vzdálenější tyči završil hattrick - 6:0. Pak už se zápas dohrával a poslední branka přišla až v poslední minutě, když se balon odrazil v pokutovém území od Hoppa k Drápalovi, který neměl problémy míč dostat do brány - 7:0.

 

Litultovice jedou příští kolo do Těškovic. Dolní Životice mají namířeno do Závady.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (hráč): Po cely zapas jsme byli jasně lepším týmem, kdy jsme hosty ve všech směrech přehrávali i přes absenci 4 hráčů základní sestavy, které perfektně zastoupili naši šikovní dorostenci.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): V tomto zápase existovalo pouze jedno mužstvo, a to mužstvo z Litultovic. Našim slabým výkonem, kdy jsme se nedostali do ničeho, jsme jim dovolili vyhrát. Přejeli nás o parník.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - Š. Šťavík [-] , K. Vitoul [-] , S. Konečný [-] (59. M. Hopp [-] ) , T. Steuer [-] (59. L. Včelka [-] ) , O. Adamčík [-] , T. Bartoš [-] , O. Doležel [-] , M. Drápal [-] , J. Šrom [-] , A. Džemla [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , L. Štrbík [-] (20. L. Černý [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-]

ŽK: 76. K. Vitoul , 76. O. Adamčík .
Hráči zápasu: T. Bartoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Litultovice mají formu a v derby to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza