2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola zvítězila Píšť


Branky


17

Píšť rozhodla až v nastavení o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Šlágr kola svedly mužstva z Píště a ze Stěbořic. Ve 3. minutě řešil samostatný nájezd zbrklou střelou stěbořický Jamnický, a proto z toho nic nebylo. Do vedení se dostala po sedmi minutách hry domácí družina, když přetažený roh vrátil Malchárek na hlavu Hudeczka, který zatloukl míč do sítě – 1:0. Vyrovnat mohli hosté v 11. minutě, ale Jamnický zazdil další šanci, když mířil pouze do brankáře Blahuta. Vedení mohl navýšit domácí snajpr Šec, ale samostatný nájezd tentokrát neproměnil. Stěbořice bojovaly a vyrovnání se dočkaly těsně před přestávkou, když Kokošek krásným pasem našel Jamnického, který krásně zavěsil – 1:1. V závěru poločasu pak neuznal rozhodčí branku Vavrečkovi, když už předtím pískal faul na domácího hráče.

Píšť rozhodla až v závěru

Do druhého poločasu šel na domácího stopera trenér Žižka, který hru uklidnil. Domácí hrozili hlavně ze standaredek. hosté naopak z rychlých brejků. V 52. minutě Jamnického střelu do branky vykopl domácí obránce. O pět minut později střílel Jamnický těsně vedle tyčky. Po hodině do třetice opět Jamnický, ale tentokrát ho vychytal brankář Blahut. V 73. minutě pak dokonce Jakub Fiedler dosáhl branky, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Osm minut před koncem rozhodčí vyloučil hostům Josefuse. Píšť hosty zatlačila, zahrávala hodně balonu do šestnáctky. Svůj tlak korunovala v 91. minutě, když roh Foitzika na zadní tyči dotlačil hlavou do brány Mac – 2:1.

 

Píšť jede příští zápas do Březové. Stěbořice budou hostit Melč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Jsem rád, že jsme těžký zápas zvládli za tři body. Výkon rozhodčího byl tragický na obě strany.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska jsem na kluky pyšný, makali, a přesně plnily pokyny, které jsme si řekli před zápasem. Sice jsme prohráli, ale se ctí. Škoda, že Jamnický nedal jednu ze svých šancí. To si myslím, že bychom neprohráli.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - L. Foitzik [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , P. Moric [-] (60. K. Moric [-] ) , M. Habura [-] (90. M. Kupec [-] ) , M. Pawlenka [-] , M. Šec [-] (90. F. Grabica [-] ) , T. Obrusník [-] , L. Malcharek [-] (90. L. Svoboda [-] ) , T. Kudlík [-] (46. P. Žižka [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (60. J. Fiedler [-] ) , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] (81. T. Dietrich [-] ) , V. Konečný [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (46. O. Haas [-] )

ŽK: 10. P. Moric , 53. T. Obrusník , 57. L. Foitzik , 64. K. Moric , 70. T. Blahut - 64. J. Fiedler , 70. M. Josefus . ČK: 82. M. Josefus .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PHILIPP Marek, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí si první místo upevní a na svém hřišti vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza