M. Martínek 24. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov rozhodl v samém závěru


Branky


24. M. Martínek (p.) - 47. M. Šubert , 88. D. Solný
16

Melč po poločase vedla, ale Komárov dvěma góly skóre otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč šla do vedení

Melč se střetla na svém trávníku s mužstvem z Komárova. Hned v úvodu zápasu Solný obstřeloval brankáře, ale jeho střela zamířila vedle. Melč zahrozial po rohu Hory, na který si naskočil Chreno, ale jeho hlavička mířila nad. Komárov pak opět zahrozil Solným, ale jeho střelu vytáhl na roh brankář Lebeda. Pak na druhé straně mířil těsně vedle Prda, a po něm i kapitán Martínek. Ve 24. minutě se dostal odražený balon k Martínkovi, která vnikl do vápna, kde byl sražen, a sám postižený pokutový kop poslal do branky - 1:0. Komárov mohl vyrovnat asi po půlhodině hry, ale Šubert sám před brankářem se zalekl a poslal míč do jeho náruče. 

Komárov otočil skóre

Hned v úvodu druhé půle vystřelil dalekonosnou střelu Novák, tu dokázal brankář vyrazit, ale jen k Šubertovi, který nejdřív nastřelil tyčku a podruhé už míč dostal do sítě – 1:1. Pak se opět ke slovu dostal Solný, který si obešel dva hráče, ale Lebeda opět jeho pokus vyrazil na rohový kop. Pak si opět dvakrát na Lebedovi vyláma zuby Solný. Následně Šubert se dostal k zakončení, ale asi se lekl a vystřelil jen do náruče Lebedy. V 85. minutě vysunul domácí Prda Chrena, jehož pokus vyrazil brankář Pelc k Martínkovi, jehož střelu z úhlu vykopl z brankové čáry Hanke. Rozuzlení přinesla 88. minuta, když se rohový kop Srubka odrazil k Solnému, jehož střela s pomocí drnu skončila v síti - 1:2. V závěru byl ještě vyloučen domácí Chreno. Komárov si tak domů odvezl tři body.

 

Melč jede příští zápas do Stěbořic. Komárov bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Jsme zklamaní. Komárov si výhru zasloužil.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes jsme měli hodně silnou sestavu a chtěli jsme určitě vyhrát. Měli jsme opravdu spoustu šancí, na 2 až 3 zápasy, které jsme neproměnili. Domácí brfankář nás ale vychytal a k našemu štěstí tam padla ta nejhorší střela na branku. Myslím si, že kdyby domácí dali těsně před našim gólem branku, tak zápas nevyhrajeme. Přesto si myslím, že je výhra sice hubená, ale zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - P. Binar [-] , T. Švihálek [-] , K. Palzer [-] (72. D. Ladner [-] ) , P. Hora [-] , M. Klein [-] , O. Chreno [-] , F. Mikulinec [-] , O. Stupeň [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - R. Blaga [-] , V. Chovanec [-] (43. L. Kerlin [-] ) , M. Mikšík [-] , J. Srubek [-] , M. Šubert [-] , D. Kubala [-] (30. M. Vácha [-] ) , J. Novák [-] , O. Hanke [-] , P. Rychtar [-] , D. Solný [-]

ŽK: 41. O. Stupeň , 61. P. Hora , 78. M. Klein , 88. M. Martínek - 42. O. Hanke , 61. M. Šubert , 80. P. Rychtar , 88. D. Solný . ČK: 90. O. Chreno .
Hráči zápasu: J. Lebeda - O. Hanke .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HRUBÝ Heinz, ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Komárov po dvou porážkách zabere, ale bude to pouze remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza