T. Šenk 72.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zvládla anglický týden na výbornou


Branky


16

Březová potvrdila svou formu a veze si z Vávrovic tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Vávrovice přívítaly na svém trávníkuv sobotu mužstvo z Březové. Byli od od úvodního hsoté, kdo na hřišti byl lepším týmem. Hned v úvodu šel sám na domácího brankáře Tomáš Křenek. Už po pěti minutách narýsoval Martin Šuhajík přesnou kolmici pro Tomáše Křenka, který nezaváhal a pokořil brankáře Matějčka – 0:1. Domácí hrozili hlavně po akcích Chryczyka, který jednou nastřelil tyčku, jen mířil nad branku. Další příležitost zahodil domácí Klein. Hosté pak mohli zhruba po půlhodině hry přidat druhou branku, ale Kopýtko nedokázal Matějčka pokořit. Poločas tak skončil jednobrankovým náskokem hostů. 

Březová výhru ještě navýšila

Úvod druhé půle vyšel opět lépe Březové. Pět minut po startu druhé půle z rohu hřiště odcentroval Kostera, a balon na přední tyči trkl do sítě nekompromisně Lodňánek – 0:2. Po hodině hry pak našel Řehulka přihrávkou Kopýtka, který procedil balon na Budu, který nedal brankáři žádnou šanci – 0:3. Dvacet minut před koncem se čestného úspěchu dočkaly i Vávrovice, když se důrazně prodral do šestnáctky Šenk, který využil zaváhání brankáře a stopera a míč posunul do prázdné hostující kasy – 1:3. Březová ale hned domácí srazila na zem, když se v pokutovém území dostal balon k Budovi a ten výhru hostů pojistil – 1:4. Březová ještě pak zahodila příležitosti Martinem Šuhajíkem a Cihlářem, ale skóre se již nezměnilo. 

 

Vávrovice jedou příští zápas do Kylešovic. Březová bude hostit Píšť. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Máme úzký kádr, a dneska jsme si to vyžrali až na samé dno. Dneska jsme od Březové dostali školu fotbalu. Musíme se naučit věci z tréninku přenést i do zápasu.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Jsem rád, že jsme natáhli naši serii. Přehráli jsme je naší kombinační hrou s přehledem. Myslím si, že naše výhra je zasloužená.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] (46. T. Štencel [-] ) , M. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (65. D. Řehulka [-] ) , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] (77. T. Pecka [-] ) , D. Kopytko [-] , T. Křenek [-] (71. J. Šuhajík [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 40. J. Laifert , 60. M. Klein - 40. P. Křenek , 69. J. Kostera .
Hráči zápasu: T. Šenk - O. Lodňánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PUFFLER Jan, PIERAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vávrovice se zvedají ale na Březovou to bude málo.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza