2:0
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely výhru


Branky


16

Jakartovice daly dvě branky, Štítina žádnou, a proto tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice šly do vedení

Jakartovice ve svém tradičním čase přivítaly ekipu ze Štítiny. Ta mohla klidně vést po deseti minutác o tři branky. Hned v úvodu aktivní Sakmar vybojoval penaltu. Míč si postavil Lauček, ale bohužel pro hosty branku přestřelil. Hned vzápětí Lauček nahrával skoro před prázdnou branku Škrochovi, ale ten se zřejmě zalekl možnosti, a branku přestřelil. Do třetice se zjevil před gólmanem Sakmar, ale opět zaváhal. Platilo tak otřepané nedáš dostaneš, když po dvaceti minutách zpracoval dlouhý nákop Pekárek, který si obešel tři hráče a levačkou vymetl šibenici – 1:0. Zbytek poločasu se jen dohrával, jen na konci první půle pokus hostujícího Kurky pokryl spolehlivý Janech. 

Jakartovice vedení pojistily

Ve druhém poločase nabízely obě družiny divákům v Jakartovicích spíše nudnou podívanou. Z letargie vytrhl fanoušky teprve Gattnar, který z pěti metrů hlavičkoval míč pouze do náruče brankáře Janecha. Další možnost měl Lauček, který dostal míč před prázdnou branku, ale v poslední chvíli se zalekl a míč poslal vedle jakartovické branky. Zápas nakonec rozetli domácí osm minut před koncem, když dlouhý aut protečoval Pekárek na Palkoviče, který hlavičku poslal do protipohybu brankáře Martina Vitáska - 2:0. V závěru zápasu ještě měli hosté dva ošemtné rohy, ale s těmi si domácí brakář poradil.

 

Jakartovice jedou do Komárova za týden. Štítina bude příští kolo hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Do patnácté minuty mohli hosté vést 3:0. My jsme pak dali branku, které jsme do konce poločasu udrželi. Ve druhé půli půli se hrálo mezi šstnáctkami. My pak před koncem dali druhou branku. Dneska to byla vydřená výhra a zaplaťpanbůh na tři body.

TJ Tatran Štítina
klubový web: V desáté minutě jsme měli vést nad soupeřem 3:0 a nikdo nemohl říct ani popel. Zmar našeho trápení přišel při neproměněné penaltě Laučkem. Jak to tak bývá domácí Pekárek se parádně trefil z náhodné akce a naši neuměli dobývat domácí obranu. Poprvé v ročníku jsme nedokázali vstřelit gól, a proto jsme přišli o body, které byly hodně blízko. Dneska určitě lepší nevyhrál.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Hajduk [-] , J. Hlaváč [-] , K. Palkovič [-] , K. Török [-] , M. Pluschke [-] (86. D. Lakomý [-] ) , P. Kuzník [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] (90. L. Martinka [-] ) , M. Poštulka [-] (76. O. Šimon [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Halška [-] , F. Graf [-] , M. Sakmar [-] (68. J. Mlček [-] ) , P. Škroch [-] (60. M. Harasim [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] (90. D. Prokeš [-] ) , O. Kurka [-] (76. V. Watzlavik [-] ) , M. Lauček [-] (86. J. Kubánek [-] ) , V. Trušina [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 63. J. Gattnar .
Hráči zápasu: M. Janech , D. Pekárek - M. Sakmar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BUKOVSKÝ Josef, PEKÁREK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice jsou doma silné a na svém hřišti umí zahrát dobře. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza