0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Komárovu zazpíval kanárek


Branky


34. P. Moric , 43. L. Foitzik , 61. L. Malcharek , 68. M. Šec , 71. P. Moric , 88. M. Šec
13

Píšť opět potvrdila roli favorita, a vyhrála o šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Oslabený Komárov přivítal na svém hřišti favorizovanou Píšť. V úvodní desetiminutovce si ale dvě šance vypracoval Komárov. Nejdříve po chybě hostů vysunul Srubek Šuberta, jehož střela šla těsně vedle. V sedmé minutě opět Šubert vystřelil a brankář Blahut skokem jistil míč, který šel mimo tři tyče. Po deseti minutách začínala úřadovat na hřišti Píšť. Nejdříve pom rohových kopech hlavičkovali Kudlík a po něm Hudczek nad bránu. Ve 13. minutě střela Mace skončila vedle. Za pár minut z otočky nastřelil Malcharek jen boční síť domácí branky. Pak se hra asi patnáct minut odehrávala bez šancí, i když hosté působili fotbalovějším domem, ale domácí bojovným výkonem je do šancí nepouštěli. Hosté se ujali vedení až ve 34. minutě, když po centru Malcharka hlavičkou kapitán Moric přehodil Pelce – 0:1. Těsně před přestávkou se proháčkoval ze středu hřiště přes tři hráče Foitzik a nedal brankáři šanci – 0:2. Domácí mohli vzápětí snížit, ale slabá střela Nováka nemohla brankáře vyvézt z rovnováhy. 

Hosté přidali další čtyři branky

Ve druhé půli už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Hned v úvodu po přihrávce Šece vyrazil na roh střelu Malcharka brankář Pelc. O pár sekund později po akci po ose Obrusník, Šec, Hudeczek nastřelil posledně jmenovaný břevno. Pak vystřelil Šec vysoko nad. V 56. minutě přímý kop Malcharka přistal na hlavě Hudeczek a míč šel vysoko nad. Po hodině hry po centru zprava Šec špatně trefil míč, ale za ním stojící Malcharek umístil balon k tyči – 0:3. Za sedm minut našel Malcharek krásně ve vápně Hudeczka, který akci vyšperkoval nahrávkou na Šece, jenž pálil úplně do prázdné brány – 0:4. V 70. minutě pak poslal nadýchaný centr Hudeczka hlavou do sítě kapitán Moric – 0:5. V 72. minutě našel Foitzik Šece, ale jeho střelu Pelc vyrazil. Teprve čtvrthodiny před koncem se dostali do šance domácí, ale střelu Kerlina zlikvidova Blahut. Deset minut před koncem střelu Šece vyrazil Pelc. Za chvíli Hudeczek nastřelil břevno. Poslední branku zápasu vsítila Píšť dvě minuty před koncem, když po nahrávce Habury poslal balon kolem brankáře do kasy Šec – 0:6.

 

Komárov jede do Melče. Píšť hostí ve šlágru kola Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Chybělo nám pět hráčů základní sestavy, a proto výsledek vypadá, tak jak vypadá. Pokud chceme Píšť pozlobit, musíme být v plné síle. Zápas by se možná vyvíjel jinak, kdybychom proměnili jednu ze šancí v úvodu zápasu. Musíme zabrat v příštím zápase s Melčí.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Hráli jsme tu lépe než v poháru, a vyhráli jsme zaslouženě. K ničemu jsme je nepustili.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Šubert [-] , M. Vácha [-] (58. D. Thomas [-] ) , L. Kerlin [-] , J. Novák [-] , J. Srubek [-] , J. Štindl [-] (66. O. Šimeček [-] ) , D. Kubala [-] , J. Matoušek [-] (79. T. Kyjovský [-] ) , O. Hanke [-] , P. Rychtar [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - M. Šec [-] , L. Malcharek [-] , P. Moric [-] (71. F. Grabica [-] ) , L. Foitzik [-] , K. Hudeczek [-] , D. Holuscha [-] (46. T. Obrusník [-] ) , M. Habura [-] , J. Mac [-] , T. Kudlík [-] , M. Pawlenka [-] (71. L. Svoboda [-] )

ŽK: 53. K. Hudeczek .
Hráči zápasu: P. Moric .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PRETSCH Adam, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

O víkendu dny NATO, komarovu bude chybět řada opor.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Píšť je letos úplně někde jinde a potvrdí to i v Komárově.