M. Hanák 23.
V. Mareta 66. (p.)
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina si veze tři body ze Životic


Branky


23. M. Hanák , 66. V. Mareta (p.) - 12. P. Boček , 39. T. Mrázek , 63. P. Boček , 77. V. Kocian , 89. P. Boček
13

Vřesina vyhrála o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Životice netradičně v sobotu přivítaly doma Vřesinu. Už po pěti minutách se řítil na domácího brankáře sám Pientka, ale těsně minul. Účet zápasu otevřel po dvanácti minutách po přímém kopu Čecha Boček, který hlavou zatloukl míč do životické sítě – 0:1. Domácí vyrovnali za deset minut, když dlouhý pas za obranu s přehledem umístil do hostující brány zkušený Hanák – 1:1. Ve 38. minutě, ale Hanák zahodil penaltu nařízenou za ruku, když se míč otřel pouze o hostující břevno. O dvě minuty později dostali po faulu na Bočka možnost zahrávat pokutový kop hosté, a Mrázek se tentokrát nemýlil – 1:2. 

Vřesina vedení navýšila

Po přestávce nabídli obě družiny divákům parádní podívanou, kdy se hrálo nahoru dolů. V 55. minutě ještě zahodili vřesinští šanci Bočke, který neproměnil samostatný nájezd. Po hodině hry si pohráli s domácí obranou Pešek s Vojtěchem Kociánem a Boček jejich snahu zúročil k navýšení hostujícího náskoku – 1:3. Životice odpověděly o chvíli později, když pentli umístil za záda gólmana Mareta – 2:3. Čtvrthodinu před koncem byl vyloučen domácí Palyza, a Vřesina využila přesilovku hned vzápětí, když se centr Čecha dostal až k Vojtěchovi Kociánovi, který se nemýlil – 2:4. V samotném závěru ještě Pešek přihrál neomylně Bočkovi, který završil hattrick – 2:5.

 

Životice v příštím kole jedou do Litultovic.Vřesina bude hostit Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Zápas se musel divákům líbit, protože se hrála kvalitní podívaná nahoru dolů, kdy hosté byli štastnějším týmem. My jsme jim darovali tři body svými chybami.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme měli několik příležitosti, které stačilo jen lépe zakončit a v držení míče jsme byly aktivnější. Domácí hrozili jen z brejku a standardních situaci. Ve druhem poločase utkání pokračovalo stejným tempem a pohlídali jsme si vysledek. Jednalo se o velmi dobrou taktickou hru a týmový výkon.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Leifert [-] (79. M. Essler [-] ) , L. Štrbík [-] (65. M. Elbl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-] , M. Váleček [-] (77. J. Javorek [-] ) , V. Palyza [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Boček [-] , T. Pientka [-] , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , T. Mrázek [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , L. Vojáček [-] , F. Rončka [-]

ŽK: 60. M. Pumr , 72. M. Elbl - 62. M. Pešek , 87. T. Mrázek . ČK: 75. V. Palyza .
Hráči zápasu: V. Mareta - J. Pagáč , P. Boček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PUMR Jiří (N), KOCUR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Podle mě remízový zápas.