Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


13

Štítina doma remizovala s Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

Štítina přivítala na svém trávníku mužstvo z Melče. V první části byla domácí družina aktivnější, ale více šancí si ale vypracovalo mužstvo z Melče. Po čtvrthodině hry střelu hostujícího kapitána Martínka vytěsnil Martin Vitásek na břevno. Štítina se ujala vedení ve 33. minutě, když Lauček nachytal dalekonosnou střelou brankáře Lebedu na hruškách – 1:0. Hosté pak mohli vyrovnat, ale Chrena vychytal Martin Vitásek, a dorážka Prdy přesný cíl nenašla. Další Chrenovu šanci vykopl z prázdné branky domácí obránce. Do kabin se tak šlo za jednogólového náskoku domácí družiny. 

V divokém záveru Melč vydolovala bod

Do druhé půle vstoupila aktivněji Melč. Hosté se dočkali srovnání v 63. minutě, když Klein vysunul Martínka, který umístil míč bodlem do protipohybu brankáře Martina Vitáska – 1:1. Melč pak mohla jít do vedení, ale Prdův gól nebyl pro ofsajd uznán, což vyvolalo emoce na hostující střídačce. V poslední desetiminutovce se pak začali dít věci. Štítina se opět ujala vedení deset minut před koncem, když Kunczik nedal brankáři žádnou šanci – 2:1. V 88. minutě vybojoval aktivní Kuča balon, poslal ho do běhu Chrenovi, který nakonec ve skluzu bodlem poslal míč do kasy – 2:2. V poslední minutě divokého zápasu po zaváhání hostující defenzivy vrátil Štítině vedení hlavou Sakmar – 3:2. V nastavení ale zajistil hostům bod po rohovém kopu nekompromisní hlavičkou Kuča – 3:3.

 

Štítina jede do Jakartovic. Melč bude hostit Komárov.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V Zápase bylo k vidění spoustu šancí na obou stranách.V první půli jsme častěji drželi míč než soupeř avšak na čisté šance vyhrávala Melč.Něco pochytala naše jednička v bráně a jednou jsme vykopávali z brankové čáry.My jsme byli produktivnější ,když Lauček nachytal dalekou střelou Lebedu.Místo aby jsme po přestávce soupeře dorazili, vždycky nám hosté dokázali skóre vyrovnat.Závěr byl velmi hektický.Těžko se srovnáváme s tím že jsme ztratili body v 95. minutě.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Do Štíttiny jsme přijel pouze v jedenácti lidech, z toho dva kulhali. Ale i tak jsme se s trochou štěstí mohli odvézt tři body. Vytvořili jsme si dost gólovek a hrál se fotbal nahoru dolů Velkou kaňkou na zápse je odmávaný ofsajd v náš neprospěch, kdy jsme mohli jít do vedení 2:1 a taky hrůzostrašný pomezní, který nemá v okrese co dělat. Chtěl bych poprosit pana Kotíka, aby jej nasazoval pouze na třetí třídu. V konečné soudu je remíta zasloužená, a chtěl bych pochválit bratry Vitásky, kteří Štítinu drželi.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Jarkulisch [-] , M. Zapletal [-] (46. F. Graf [-] ) , P. Škroch [-] (86. J. Kubánek [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] (80. L. Postulka [-] ) , L. Bartusek [-] (46. M. Sakmar [-] ) , O. Kurka [-] , M. Lauček [-] , V. Trušina [-] , J. Gattnar [-]

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - O. Chreno [-] , K. Palzer [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-] , P. Binar [-] , T. Švihálek [-] , J. Trubl [-] , P. Hora [-] , M. Klein [-] , P. Kuča [-]

ŽK: 73. D. Jarkulisch - M. Martínek , 77. P. Prda , 90. K. Palzer .
Hráči zápasu: M. Vitásek - P. Kuča .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HRUBÝ Heinz, TOMÁŠKO Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Doma to musíme urvat za 3 body.