5:2
(2:2)
10. V. Čech (p.)
32. V. Kocian
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby vyhrála Závada


Branky


14. D. Gryz , 47. M. Kozel , 63. L. Staňo , 75. D. Gryz , 90. O. Koudelný - 10. V. Čech (p.) , 32. V. Kocian
16

V prvním poločase se Vřesina dvakrát dostala do vedení, ale Závada vždy vyrovnala. Ve druhé půli Závada dala tři branky a vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Derby zápas mezi Závadou a Vřesinou přinesl v úvodní čtvrthodině tlak hostující družiny. Hned v první minutě centroval Rončka a Bočkův pokus zblokovali obránci na roh. O dvě minuty později poslal Pientkův aut nad bránu Pešek. Z úvodního tlaku vytěžila Vřesina po faulu na Rončku penaltu, kterou se štěstím proměnil Čech, když se balon odrazil od tyčky na záda brankáře Krajíčka a od nich do branky – 0:1. Závada vyrovnala po čtvrt hodině hry, když se při ojedinělém útoku domácích uvolnil Chřibek, který odcentroval na hlavu Gryze, který pokořil gólmana Lamparta – 1:1. Vřesina pak ve 24. minutě přenesla hru od Čecha na Pientku, jenž našel Bočka, který pálil nad bránu. Vřesina se dostala opět do vedení ve 32. minutě, když dlouhý pas Peška našel Vojtěcha Kociána, který z dvaceti metrů zavěsil – 1:2. Ve 40. minutě pak orazítkoval Rončka břevno, Pešek nastřelil brankáře a následně hráč hostů nad. Klíčový okamžik zápasu přišel těsně před přestávkou, kdy byl vyloučen hostující Boček. Domácí vyrovnali v nastaveném čase, když Staňo z lajny našel Kozla, který posunul míč do brány – 2:2.

Závada rozhodla o své výhře

Hned po přestávce mohla Vřesina opět jít do vedení, když Pešek našel Kociána, který se uvolnil, ale nastřelil jen tyčku domácí svatyně. Závada pak otočila skóre v 63. minutě, když se rohový kop Hrubého odrazil ke Staňovi, který se z otočky nemýlil – 3:2. Vřesina mohla vyrovnat v 66. minutě, když před prázdnou branku odcentroval Pešek, ale nikoho jeho balon nenašel. Závada pak mohla přidat čtvrtou branku, ale Drahorád na zadní tyči minul balon. V 75. minutě utekl po levé straně Drahorád, který našel přihrávkou pod sebe na pětce Gryze a ten vstřelil svůj druhý gól – 4:2. Definitivní tečku za utkáním udělal v samém závěru po rychlém brejku Koudelný, který propasíroval balón pod hostujícím brankářem – 5:2. 

 

Závada jede příští kolo do Březové. Vřesina bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Vřesina nás v první čtvrthodině zatlačila a dala nám branku. My jsme z ojedinělého protiútoku vyrovnali. Pak se hra srovnala. Vřesina se sice ujala vedení, ale těsně před koncem přišel zásadní moment, kdy byl vyloučen jejich útočník. My jsme vyrovnali v závěru poločasu. Ve druhé půli jsme přežili jejich velkou šanci a my jsme pak třemi góly využili přesilovku. Konečně se u nás sešel kompletní tým, takže jsme mohli hru prostřídat a oživit. Vyzdvihl bych nakonec velkou podporu fanoušků, kdy na derby zavítalo 115 diváků.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Ve velmi statickém poločase, kdy jsme byli více na míči a držení jsme měli radikálně větší a na útočné naši polovině jsme udělali dvě velké hrubé chyby, které domácí využili a také jsme se přizpůsobili jejich hře. Ve druhém poločase jsme byli jako opařeni a nic nám nevycházelo včetně nahrávek, ve kterých jsme se vůbec neviděli. Nyní nastává období temna a krize a musíme se z něj dostat co nejdříve. Vinou osobních chyb máme také značně zdecimovaný kádr.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Sněhota [-] (72. L. Drahorád [-] ) , L. Staňo [-] , O. Koudelný [-] , F. Hrubý [-] , P. Petraš [-] , M. Kozel [-] (46. M. Slončík [-] ) , D. Gryz [-] , V. Chříbek [-] (46. R. Švidrnoch [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Pientka [-] (70. J. Kučera [-] ) , P. Boček [-] , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , T. Mrázek [-] (76. R. Cigán [-] ) , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] (88. M. Gargoš [-] )

ŽK: 77. F. Hrubý - 16. P. Boček , 73. V. Čech , 87. J. Lampart . ČK: 42. P. Boček .
Hráči zápasu: L. Staňo , F. Hrubý , D. Gryz .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PRASEK Beno, ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra hostů

Ruku do ohně bych za to nedal, ale když dá Vřesina do poločasu branku, tak vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza