2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Těškovic přišel pozdě


Branky


16

Píšť vedla po prvním poločase o dvě branky. Ve druhém dokonce přidala i třetí gól, ale domácí se nevzdali a dvěma brankami zápas zdramatizovali. Navíc se už však nezmohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Kvalitní podívanou viděli diváci při souboji mezi Těškovicemi a Píští. V první příležitosti se objevili hosté, ale jejich střela z otočky mířila vedle. Po deseti minutách vybídl domácé Šenk Matěje Krayzela, ale jeho zpětná přihrávka nenašla adresáta. Ve 23. minutě vypíchl Matěj Krayzel míč brankáři Blahutovi, ale následný závar v hostující šestnáctce nic nepřinesl. Do vedení se dostali hosté ve 28. minutě, když Holuscha přihrál Šecovi, který vyslal Foitzika do úniku a ten zavěsil – 0:1. O pět minut později krásně uvolnil Vlha za obranu Malchárka, který s přehledem přeloboval brankáře Lazeckého – 0:2. O čtyři minuty později domácí brankář Lazecký včasným vyběhnutím zlikvidoval šanci hostí. Pět minut před koncem vystihl Šenk chybnou rozehrávku brankáře, ale i z tohoto mráčku nezapršelo. V závěru ještě ve vyložené šanci Hudeczek nastřelil gólmana Lazeckého.

Píšť vedení navýšila, Těškovice dokázaly dvěma brankami snížit

Druhý poločas začalo domácí mužstvo náporem. Střela Vavrečky skončila mimo tři hostující tyče. Šest minut po přestávce zahráli hosté ve svém pokutovém území po centru Kupky rukou, ale penaltu Vavrečkovi vyrazil na rohový kop gólman Blahut. V 57. minutě prošele střílený centr hostů domácí šestnáctkou, ale nic z toho nebylo. V 58. minutě vystihl Matěj Krayzel chybnou rozehrávku hostů, ale jeho následní střela je zablokována. Po hodině hry zlikvidoval na dvakrát brejk hostů Lazecký. V 65. minutě vystihl Matěj Krayzel opět špatnou rozehrávku hostů, ale gólman jeho střelu vyrazilí. V 67. minutě zaběhl po levém křídle Matěj Krayzel, ale jeho akce skončila rohovým kopem. Po jeho rozehrání hlavičkoval míč do branky Šenk, ale z brankové čáry ho vyhlavičkoval zaskakující obránce. Dvacet minut před koncem šli Hudeczek se Šecem dva na jednoho, a druhý jmenovaný střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci – 0:3. Zdálo se být vymalováno, ale domácí se nevzdali a v 74. minutě si na hranici šestnáctky převzal míč Matěj Krayzel a křižnou střelou vykřesal naději – 1:3. Domácí přitopili pod kotel. V 77, minutě skončila střela Daniela Juchelky mimo branku hostů. V 82. minutě se z malého vápna neprosadil dorážkou Illík a přestřelil hostující branku. V 84. minutě odcentroval Daniel Krayzel, ale nabíhající Šenk na míč hlavou nedoskočil. V 86. minutě skončil lob hostů na břevně domácí branky. Tři minuty před koncem ale Matěj Krayzel po dravém průniku už prostřelil brankáře Blahuta – 2:3. Navíc ale už domácím nezbyli síly, i když jejich dvě příležitosti gólem zaváněly.

 

Těškovice jedou příští týden do Melče. Píšť bude hostit Štíttinu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Kvalitní utkání, kvalitní soupeř a výborní diváci. S favorizovaným soupeřem jsme drželi krok celý první poločas a inkasovali jsme bohužel po vynucených našich chybách na 0:2. Druhý poločas jsme díky zlepšenému hernímu výkonu zatlačili hosty na vlastní polovinu, ale neproměněná penalta naše snažení zabrzdila a naopak jme ještě inkasovali na 0:3. Přesto jsme nadále bojovali a zúročili náš herní tlak v podobě dvou branek na konečných 2:3. Děkuji všem hráčům za herní a hlavně bojovný výkon, a skvělým fanouškům za hlasivkovou podporu.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Z obou stran se hrál pěkný fotbal. Vyhráli jsme, a to je důležité.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] , . Sochorek [-] (60. D. Juchelka [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] (72. D. Krayzel [-] ) , T. Rek [-] (65. M. Hoza [-] ) , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] (46. P. Kupka [-] ) , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - L. Svoboda [-] (87. D. Konečný [-] ) , M. Šec [-] , L. Malcharek [-] , O. Vlha [-] (58. P. Žižka [-] ) , D. Holuscha [-] , P. Moric [-] (74. F. Grabica [-] ) , L. Foitzik [-] , K. Hudeczek [-] , J. Mac [-] , M. Pawlenka [-]

ŽK: 30. M. Krayzel , 31. J. Solnický .
Hráči zápasu: M. Krayzel - L. Malcharek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PUFFLER Jan, KRAYZEL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: remíza

Moc se mi nelíbí,. že máme soupeře vždycky po Píšti (smích). Tipuji a přeji domácím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů