1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice doma plichtily s Březovou


Branky


16

Vše podstatné se odehrálo v úvodních desetiminutách, kdy se nejdříve ujala vedení Březová, aby hned vzápětí Stěbořice vyrovnaly. V dalším průběhu už branka nepadla,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupěři dali po jedne brance

Stěbořice doma přivítaly doma silný mančaft z Březové. Zápas spíše připomínal fotbalové šachy, než by divákům nabídl kvalitní podívanou. Vše podstatné, co se týká vstřelených branek, se událo v úvodní desetiminutovce zápasu. Do vedení se dostali po sedmi minutách hosté, když se střela Tomáše Křenka poodrážela od brankáře, tyčky, břevna a balon poskakoval před brankovou čárou, a Kříž ho nekompromisně skluzem uklidil do branky – 0:1. Odpověď domácích byla ale okamžitá, když Haas nádhernou přihrávkou našel Martina Dietricha, který už to měl snadnou práci – 1:1. V desáté minutě mohli jít domácí do vedení, ale Burda otřel míč o spojnici břevna a tyčky. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami, moc šancí nebylo. Spíše střely, ale ty nemohly brankáře ohrozit. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části se Stěbořice zlepšily, ale i tak jim kvalitní soupeř z Březové moc nedovolil. Hosté takticky kombinovali, a domácí do šancí moc nepouštěli. Stěbořice se dostaly do první vážnější šance až v 65. minutě, když Vavrečky brankáře sice překonal, ale balonu stála v cestě tyčky, od níž se míč odrazil do náruče brankáře. V 77. minutě přistál balon na hlavě Palyzy, jehož hlavičku vyrazil skvělým zákrokem Hromada. Poslední domácí šance přišla dvě minuty před koncem, když střelu Jamnického zastavilo břevno, a dorážku pak poslal nad bránu. Zápas tak dospěl k remíze.

 

Stěbořice jedou příští týden do Kylešovic. Březová bude hostit Závadu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Myslím, že než fotbal, tak se hráli fotbalové šachy. Po gólech nechtěl nikdo udělat chybu, nám se navíc moc nedařila kombinace. Bohužel nás ve druhém poločase zastavili tyčky a břevna.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Sice jsme neměli tolik šancí jako před týdnem, ale hráli jsme v poklidu a technicky. Podle mě jsme si remízu pohlídali a doufám, že příště už tu remízovou serii prolomíme.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (76. M. Paleta [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (81. P. Fiedler [-] ) , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] (48. F. Kramný [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Buranyč [-] (68. T. Pecka [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 17. M. Jamnický , 83. P. Vavrečka - 44. J. Kříž , 52. J. Buranyč , 66. M. Šustek , 83. D. Kopytko .
Hráči zápasu: M. Jamnický - D. Kopytko , J. Kříž .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HRUBÝ Heinz, SOCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice je mi trošku líto tuto sezónu. Nezbývá jim nic jiného něž vyhrávat a čekat na vzájemný zápas s Piští. Tipuju jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích