2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina doma porazila Vávrovice


Branky


16

Štítina se v prvním poločase ujala vedení, které ve druhé půli potvrdila další brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

První dvacetiminutovka byla ve znamení vzájemného oťukávání Po té zahrozili hosté, kteří v tomto utkání byli nebezpečnější. Ve 24. minutě zahraňuje vstřelení první branky hostů tyč z kopačky Chryczyka a o tři minuty později  vytěsňuje střelu na branku od Schoppika brankář Martin Vitásek na rohový kop. Domácí mužstvo vycházelo ze zajištěné obrany s nákopy za obranu hostů. První gól do sítě soupeře přichází ve 29. minutě. Po pěkném prostrčení míče mezi obránce hostů běží Lukáš Bartusek sám na brankáře a nedává mu šanci - 1:0. Naše první přímá střela na branku a vedeme 1:0. O  několik minut později přichází z domácí strany další nebezpečná akce. Nebyla však zužitkována. Do konce poločasu hosté ohrozili naší branku ještě 2x, ale bez efektu. Vždy nastřelili tyčku. Jeddou to byl Chryczyk a podruhé Leifert. První poločas končí v poměru 1:0 ve prospěch domácího mužstva. 

Štítina vedení navýšila

I ve druhém poločase jsou hosté nebezpečnější. Jejich hra se točí kolem tvůrce hry Jana Morische, který ve středu hřiště dominoval. Domácí hráči se nedostávají k odraženým míčům, schází jim větší pohyb a podle představ nevychází ani nákopy za obranu hostů. Přesto se domácí po druhé přímé střele na branku ujali vedení v poměru 2:0, kdy míč za zadá brankáře soupeře usměrňuje Petrik Škroch - 2:0. Hosté se však nevzdávají. V 75.minutě zachraňuje naší "svatyni"  opět tyč, kterou nastřelil hlavou Levák. Domácímu mužstvu se podařilo zlikvidovat i závar v 88.minutě před jejich brankou a utkání končí vítězstvím, i když utrápeným, v poměru 2:0.

 

zdroj: web Štítiny



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Klubový web: Musíme však sebekritický přiznat, že v tomto utkání prohrálo lepší mužstvo. Na to se však historie neptá. Takový je fotbal a proto se říká mj., že fotbal nemá logiku.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Nemám co našim hráčům vytknout. Bohužel neumíme dotlačit balón do sítě. V cestě nám stojí tyčky a břevna. Doufám, že v příštím zápase už toto zlomíme.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , J. Gattnar [-] , J. Rohovský [-] (70. J. Mlček [-] ) , O. Kurka [-] (42. P. Stoklasa [-] ) , M. Lauček [-] (87. V. Watzlavik [-] ) , F. Graf [-] (58. V. Tomáško [-] ) , V. Trušina [-] , L. Bartusek [-] (67. P. Škroch [-] ) , M. Vitásek [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Pchálek [-] (75. A. Klásek [-] ) , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , J. Morisch [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] (75. M. Klein [-] ) , O. Halátek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 89. J. Mlček .
Hráči zápasu: T. Halška - J. Laifert , T. Šenk .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - ČECH Zdeněk, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: remíza

Po třech odehraných kolech jsou favorité domácí, přesto zkusím tipnout remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích