Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 14:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kylešovice doma prohrály se Štítinou


Branky


19

Kylešovice tahaly v zápase za kratší konec a doma prohrály o jednu branku se Štítinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Úvodní pětadvacetiminutovka zápasu moc fotbalové krásy nepřinesla, když se hrálo převážně mezi šestnáctkami. První střelu vypálil domácí Wzientek, ale ta mířila vedle,  Na druhé straně se mířila střela Harasima vysoko nad. Teprve v 26. minutě se zrodila pořádnější šance, když centr Kurky na jedenáctce našel Stoklasu, na jehož pokus byl brankář Smolek krátký – 0:1. Zápas se pak začal ostřit z obou stran. V 37. minutě podběhl centr Kavana Vitásek, ale zaskočený Vavrečka hlavičkou mířil vedle hostující brány. V závěru poločasu našel Lauček křižným pasem Trušinu, jenž prostřelil domácího gólmana – 0:2. 

Kylešovice dvakrát jen snížily

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácí ekipě, když si a rohový kop Vavrečky nejvýše vyskočil Wzientek a Vitásek neměl šanci – 1:2. Štítině vrátil dvoubrankový náskok v 56. minutě, když přímý kop Laučka z pravého boku zaplul do sítě, když gólmana Smolka vyvedli z rovnováhy dva hostující hráči, kteří mu přeběhli před balonem – 1:3. Po hodině nhry pak roh štítinského Harasima poslal vedle hlavou Gattnar. V 65. minutě pak zahrál hostující hráč ve vápně rukou, a špatně kopnutý pokutový kop Wzientka Vitásek vyrazil, ale odražený míč se pak vrátil do vápna znovu, a tentokrát se Wzientek nemýlil – 2:3. Pak se hrálo bahoru dolů. Domácím se dostali k vážnější střele až deset minut před koncem, ale střelu Emila Adamczyka chytil Vitásek. V nervózním závěru už pak Štítina tři body uhájila. 

 

Kylešovice jedou příští kolo do Komárova. Štítina bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Zápas jsme si prohráli v prvním poločase, kdy to s fotbalem z naší strany nemělo nic společného. Ve druhém poločase jsme byli fotbalovější, ale chabělo nám štěstíčko.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Z dvou úvodních utkání získalo naše mužstvo pouze jediný bod. Svého soupeře v přípravném utkání porazilo a totéž se očekávala i od dnešního utkání, i kdy fotbal nemá logiku. První poločas tomu nasvědčoval, kdy po brankách Petra Stoklasy ve 26.minutě a Vojty Trušiny v poslední minutě prvního poločasu vedl náš tým 2:0. Ve druhém poločase zvýšil stav na 3:0 ve 46. minutě Matěj Lauček. Zdálo se, že je "vymalováno". Nestalo se tomu však. Dvě minuty po obdržené třetí brance snížil soupeř stav na 3:1. Když pak se mu podařilo v 65.minutě snížit na rozdíl jediné branky, začalo se naše mužstvo obávat o výsledek. Stav 3:2 se mu podařilo udržet do konce utkání. Cenné vítězství a tří body ze hřiště soupeře.



Sestavy


FK Kylešovice
J. Smolek [-] (82. J. Vlach [-] ) - V. Harazim [-] (42. F. Kadeřábek [-] ) , V. Černohorský [-] (34. T. Felkel [-] ) , T. Dihel [-] , A. Kirchner [-] (70. T. Lestly [-] ) , J. Kavan [-] (88. D. Dostál [-] ) , O. Skýba [-] , P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] , P. Adamczyk [-] , E. Adamczyk [-]

TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - F. Graf [-] , P. Kunczik [-] (70. V. Tomáško [-] ) , O. Kurka [-] (42. P. Škroch [-] ) , P. Stoklasa [-] (75. J. Rohovský [-] ) , L. Bartusek [-] (42. V. Watzlavik [-] ) , M. Lauček [-] (82. J. Mlček [-] ) , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 54. O. Skýba - 30. T. Halška , 30. M. Harasim , 30. D. Vitásek , 36. P. Kunczik , 57. V. Trušina .
Hráči zápasu: P. Adamczyk - M. Harasim .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: GALVAS Michal - ŠKROB Michal, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas. Více věřím domácímu týmu z Kylešovic, které získají první body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

23. 8. 2021 13:15
3 body zůstanou doma!!!