0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


18

Fotbalu v Březové chybělo koření fotbalu, a to branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Letošní první bezbranková remíza se zrodila v duelu mezi Březovou a Komárovem. První poločas se změnil na souboj Březovských střelců s brankářem Pelcem. Hned v první minutě utkání se objevil zcela sám před Pelcem Cihlář, jehož hostující brankář skvěle vylapal, čímž začala noční můra domácích střelců. V další šanci se objevil Šuhajík, ale Pelc byl opět na místě. Střelu Šustka dokázal nadvakrát zlikvidovat. Poradil si i se střelou Budy. Dále si na něm vylámali zuby opět Cihlář a kapitán Šustek. Paradoxně to mohli být hosté kdo se mohl dostat do vedení, ale na konci poločasu nepotvrdil v samostatném nájezdu své kanonýrské schopnosti Solný. 

Branka nepadla ani ve druhé půli

Ve druhé půli se hra už zklidnila. Březová si vypracovala pouze dvě vážnější šance. Nejdříve střelu Šuhajíka mířící do branky vykopl z brankové čáry na poslední chvíli hostující Chovanec. A pak neuvěřitelně před prázdnou brankou nedokázal trefit balon opět Šuhajík. Komárov zahrozil pak střelou Solného, který protáhl brankáře Hromadu, ale ten jeho pokus vytěsnil. V 87. minutě pak hodně emocí vzbudila situace, po níž se domácí dožadovali penalty, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Ještě v samém závěru ohrozil Pelce dvakrát Cihlář, ale skóre se už neměnilo. S konečnou remízou tak byli více spokojenější hosté.

 

Březová jede příští kolo na půdu Stěbořic. Komárov bude hostit v derby Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): My jsme si to dneska pokazili svou střeleckou nemohoucností. Měli jsme, hlavně v prvním poločase dost šancí. Myslím, že kdybychom se trefili, tak by se pak zápas vyvíjel úplně jinak.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Před zápasem jsme měli problém s kádrem, protože se v kádru objevila viróza, a mysleli jsme, že záps neodehrajeme. Pro nás je to zlatý bod. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem. Měli více vyložených šancí než my. V 1. poločase jsme ale mohli jít do vedení, ale Solný nedal samostatný nájezd. Ve druhé půli měli domácí ještě dvě velké tutovky, které spálili, a proto došlo k dělbě bodů. Máme to teď náročné, protože nás čeká další anglický týden, protože hrajeme pohár s Píšti. Vyzdvihl bych výkon rozhodčího, protože to pro něj nebyl opravdu jednoduchý zápas.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Gebauer [-] (81. Š. Lichovník [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] (70. D. Schustek [-] ) , R. Cihlář [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , R. Blaga [-] , V. Chovanec [-] , M. Šubert [-] , L. Kerlin [-] , J. Novák [-] , O. Hanke [-] , D. Thomas [-] , J. Srubek [-] , D. Kubala [-]

ŽK: 19. J. Kostera - 2. D. Kubala , 40. D. Thomas , 47. J. Novák , 49. R. Blaga , 76. M. Šubert , 87. V. Chovanec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PHILIPP Marek - KŘENEK Tomáš (N), RÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra hostů

Po těžkém zápase se Stěbořicemi, který jsme prohráli, nic jiného než tři body nebereme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů