Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vyhrály o šest branek


Branky


18

Stěbořice daly v každém poločase tři branky a zaslouženě vysoko vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

Favorizované Stěbořice doma jasně přehrály hostující Závadu, když prakticky celý zápas se hrálo na jednu branku. Navíc hosté hráli celý zápas s hráčem v poli v brance. Hned po pár sekundách se dokázal prosadit gólově stěbořický Josefus, ale rozhodčí správně odmával ofsajd, a branka tak nebyla uznána. Po čtvrthodině hry se po samostatné akci dostal před gólmana Kokošek, který prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. Hosté mohli vyrovnat o chvíli později, ale penaltu zahodil Petráš. Ve 25. minutě odcentroval domácí Haas, a hlavička Martina Dietricha jen zatřásla břevnem. Ve 42. minutě využil chybu hostujícího brankáře Josefus a zvyšoval na 2:0. Bohužel se Josefus hned vzápětí zranil a musel být střídán. V závěru poločasu ještě skončila tečovaná střela Kokoška v síti – 3:0. 

Stěbořice přidaly další branky

Ani ve druhé části se obraz hry na trávníku nemzměnil, kdy hosté bránili a domácí dobývali obranný val hostů. Deset minut po pauze napřáhl ke střele Kokošek a balon z jeho kopačky zaplul k tyčce – 4:0. V 75. minutě šel z boku na hostujícího brankáře Haas, ale brankář Kozel byl tentokrát pozorný. Na pětibrankový rozdíl zvyšoval dvanáct minut před koncem krásnou střelou k tyči střídající Kramný – 5:0. Gólovou tečku za zápasem udělal v 81. minutě po nezištné nahrávce Šeuera střelou do zcela odkryté branky Martin Dietrich – 6:0. Poté se již zápas jen v poklidu dohrál a Stěbořice si připsaly další tři body do tabulky.

 

Stěbořice budou příští kolo hostit Březovou. Závada svede doma derby s Vřesinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Jednoznačný zápas, který byl o dobývání soupeřovi branky. Oni bránili v jerdenácti lidech. Naštěstí jsme dali nakonec šest branek a vyhráli jsme.

TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): Prohráli jsme 6:0. My jsme neměli navíc brankáře, takže šel do branky hráč z pole, který ač se nažil sebevíc, tak dostal šest branek. Kromě penalty nás domácí k ničemu nepustili. Gratulujeme domácím k výhře, a ať se jim daří i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (56. D. Burda [-] ) , M. Dietrich [-] , R. Kokošek [-] (56. F. Kramný [-] ) , O. Haas [-] , M. Fiedler [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Závada
M. Kozel [-] - L. Staňo [-] , M. Sněhota [-] , F. Hrubý [-] , P. Petraš [-] , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Švidrnoch [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 27. R. Kokošek , 68. F. Kramný .
Hráči zápasu: P. Vavrečka , R. Kokošek - M. Kozel .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není o čem, jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích