1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly v první půli


Branky


57. J. Chryczyk - 12. M. Krayzel , 23. V. Krayzel , 36. D. Illík (p.) , 44. M. Krayzel
18

Těškovice čtyřmi góly rozhodly v prvním poločase. Vávrovice ve druhém už jen korigovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o čtyři branky

Vávrovice doma přivítaly mužstvo z Těškovic.První půle byla zcela v režii hostujícího týmu. Již po pár sekundách vybídl Šenk ke střele Reka, jeho střela zazvonila jen na levou tyč domácí branky. V 6. minutě vystihl domácí rozehrávku Strojil, ale jeho střela brankou neskončila. O dvě minuty později hasil domácí přečíslení dva na jednoho zastavil Solnický. Domácí se pak osmělili střelou v 11. minutě, ale pokus Chryczyka Lazecký vychytal. Po třinácti minutách pak minul dlouhý pas na Matěje Krayzela domácí brankář Matějček, a Krayzel neměl problém míč dopravit do kasy – 0:1. O deset minut později se prudký roh host odrazil míč od brankáře Matějčka na kopačky Viléma Krayzela, který pohotově poslal míč do sítě – 0:2. Ve 34. minutě Chryckyzk napáli svůj pokus zblízka vysoko nad. Ve 36. minutě srazil domácí brankář v pokutovém území Matěje Krayzela, a míč pak z nařízené penalty dostal do brány Illík – 0:3. V samém závěru poločasu vyslal lobem Sochorek za domácí obranu rychlíka Matěje Krayzela, který střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci – 0:4. 

Vávrovice daly jen jeden gól

Ve druhé půli se snažily Vávrovice něoc ještě s výsledkem udělat, zatlačily hosty, kteří vyklidily střed hřiště. V 57. minutě dokázal v závaru v hostujícím pokutovém území poslat míč do kasy Chryczyk a snížit skóre utkání – 1:4. V dalším úrůběhu utkání se domácí ještě do několika šancí dostali. Schneiderovi v nadějné pozici vzala z hlavy míč domácí obrana. Pokus Schoppika, který už mířil do branky, vykopl z brankové čáry hostující zadák. Dále byl aktivní především Chyrczyk, a Daniel Klein. Vávrovice už ale žádnou branku nedaly, a proto přenechaly všechny body hostům.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Štítiny. Těškovice přivítají doma Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Chybí nám motor, který by naši hru usměrňoval, není, kdo by hru uklidňoval, zbytečně nakopáváme. První poločas nám zcela utekl. Prohrávali jsme o čtyři branky. Ve druhém jsme sice talčili, ale navíc jak jednu branku jsme se nezmohli.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyšel nám první poločas, kde jsme díky lepší kombinaci a hlavně střeleckému zakončení vedli 0:4. Druhý poločas jsme se zbytečně stáhli a dovolili tak domácím jen korigoval výsledek. Po dlouhé době tak vezeme z Vávrovic tři cenné body.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Pchálek [-] (66. P. Kořínek [-] ) , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , M. Klein [-] (46. D. Škopek [-] ) , J. Chryczyk [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Krayzel [-] (88. D. Sedlák [-] ) , . Sochorek [-] (57. D. Černý [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , L. Brož [-] (68. M. Hoza [-] )

ŽK: 63. O. Levák , 79. J. Schneider - 52. T. Rek , 76. D. Černý .
Hráči zápasu: J. Chryczyk - M. Krayzel .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - LICHOVNÍK Jan (N), KRAYZEL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Domácí v minulém kole neudrželi poločasové vedení 0:2, a prohráli 3:2. Teď to doma napraví a vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích