1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina doma nestačila na Jakartovice


Branky


18

V zápase, ve kterém viděli fanoušci tři červěné karty, prohrála domácí Vřesina o jednu branku s Jakartovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vřesina přivítala na svém hřišti mužstvo z Jakartovic. V prvním poločase byla lepším týmem družina z Jakartovic, která se po čtvrthodině hry ujala vedení, když po spolupráci dvojice Palkovič a Kuzník se dostal míč ke Gračaninovi, který prostřelil Lamparta – 0:1. Další střely nebezpečně vypálil Poštulka, ale Lampart byl připraven. Na Lapmparta nevyzrál ani aktivně hrající Törok. Domácí zahrozili až ve 36. minutě, ale Peškova střela skončila nad bránou. Vřesina srovnala krok až před poločasem, když Rončka odcentroval a Boček přeskočil brankáře Janecha a Boháč zasunul balon do prázdné brány – 1:1. V závěru poločasu byl vyloučen domácí Hofrichter a na střídačce sedící Ondřej Kocián, což vyvolalo velké emoce na straně domácích. 

Jakartovice daly vítěznou branku

Ve druhé půli byly sice opticky lepší Jakartovice, ale šance si vypracovala spíše domácí družina. V 52. minutě se zjevil sám před Janechem Boháč, ale přestřelil. O čtyři minuty později opět kapitán Boháč pálil nad bránu. V 67. minutě pak Peškovi. Přesilovku se pak hostům podařilo využít až sedm minut před koncem, když po kombinaci Kuzníka s Palkovičem přenesl prvně jmenovaný míč na Gračanina, jenž sklepl míč na Kuzníka, který pokořil Lamparta – 1:2. Na třech bodech pro hosty nezměnilo nic ani vyloučení Hajduka pět minut před koncem. Nervózní zápas pak dospěl do vítězného konce pro Jakartovice.

 

Vřesina jede příští kolo do Závady. Jakartovice jedou opět ven, tentokrát do Litultovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Dnešní utkání se v první půli pro náš celek nevyvíjelo nikterak příznivě. Pomalejšího vstupu do hry, využil hosté celek a ujali se vedení. Zápas byl ovlivněn neprofesionálním přístupem rozhodčího a jeho sporným rozhodnutím a udělením červené karty pro Ondřeje Kociána. Na utkání okresního přebotu jako vrcholné soutěže okresu by měli být delegování tři sudí na úkor trojek, které by měly být redukovány popřípadě nahrazeny jinak. Je zde také možnost, která nebyla využita vypůjčit si sudí z okresu Ostrava na utkání, které neumí obsadit svaz samostatně. V druhé půli domácí celek hru zlepšil, bohužel hosté využili chyby a ujali se vedení.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Dneska to byla divočina, pravý vesnický fotbal. Bylo to vyhrocené. Moc se mi nelíbí, že nsjeou na tyto zápasy delegováni tři rozhodčí, a pak se to tak zvrtne. Co se týká zápasu, řekl bych, že jsme to měli po většinou pod kontrolou. Silný jsme měli hlavně střed hřiště, kde úřadovali Palkovič s Kuzníkem.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Boček [-] , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , T. Mrázek [-] , K. Hofrichter [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] (82. R. Cigán [-] ) , M. Boháč [-] , F. Rončka [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Sváček [-] , M. Gračanin [-] , K. Török [-] (89. T. Bartusek [-] ) , K. Palkovič [-] , P. Kuzník [-] , M. Pluschke [-] (85. R. Mička [-] ) , F. Havlíček [-] (64. J. Hajduk [-] ) , P. Heinzke [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 23. M. Pešek , 28. T. Mrázek , 90. V. Čech - 28. M. Poštulka , 37. M. Pluschke , 42. M. Gračanin , 52. P. Kuzník , 72. K. Palkovič . ČK: 45. O. Kocián , 45. K. Hofrichter - 85. J. Hajduk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HRUBÝ Heinz, KOCUR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Tým z Jakartovic uhrál v minulém kole pouze bod se Závadou, proto tipuji domácí celek jako vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza