1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada remizovala s Jakartovicemi


Branky


14

Závada šla do vedení v první půli. Jakartovice i přes tlak pouze vyrovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada šla do vedení

Závada přivítala v ndeělním odpoledni na svém trávníku mužstvo s Jakartovic. Jakartovice prakticky celý zápas bušily do obrany Závady, ale v cestě jim stál výborně chytající brankář Krajíček, který přiváděl hostující střelce k zoufalství. Nejdříve si na něm vylámal zuby při průniku z pravé strany Sváček. O chvilinku později se na Krajíčka řítil zleva Törok, ale Krajíček opět vytasil bravurní zákrok. Poradil si i se střelou Bartuska, která byla velmi nepříjemná. Hosty pak ve 21. minutě po zahraném rohovém kopu a přesné hlavičce zpražil Vitásek, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo a Jakartovice byly jak opařené.

Jakartovice vyrovnaly

I ve druhé půl se obrázek hry nezměnil. Jakartovice držely balon, a snažily se o vyrovnání. Domácí se snažili hru kouskovat a tím rozmělňovat tlak hostů K nepříjemné situaci došlo v 58. minutě, kdy si zranil zřejmě kotník domácí hráč Gargoš, pro kterého musela přijet záchranka. Přejeme mu celá redakce brzké uzdravení. Pak už zase se Jakartovice vrhly do útoku. Postupně si na Krajíčkovi vylámali zuby aktivni Törok, Hlaváč a střídající Adam Pekárek. Vyrovnání se Jakartovice dočkaly až devět minut před koncem, když balón poletoval v domácím pokutovém území, do něhož vtrhl Hlaváč a nekompromisně míč poslal k levé tyči – 1:1. Ve zbytku zápasu se už skóre nepohnulo a oba soupeři se museli smířit s dělbou bodů, což hlavně Jakartovice mrzelo.

 

Závada jede příští kolo do Stěbořic. Jakartovice jedou přes celý okres do Vřesiny.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): Bylo to drama až do konce. Soupeř měl více střel na branku. My jsme se ujali vedení, které jsme drželi až skoro do konce zápasu. Soupeř vyrovnal až šest minut před koncem. Famózně nám zachytal brankář Krajíček.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Defakto jsme si zápas zremizovali sami, protože jsme v 80% drželi balón a neproměňovali jsme vyložené šance. Oni dali branku z náhodného rohu a pak jen bránili. My jsme ve druhém poločase chtěli rychle vyrovnat, ale soupeř kouskoval hru a my jsme se vyrovnání dočkali až těsně před koncem. Kaňkou na zápase je zranění domácího hráče pro něhož přijela záchranná služba a my mu přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Kozel [-] , P. Petraš [-] (86. J. Nguyen [-] ) , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] (62. M. Majhofer [-] ) , R. Švidrnoch [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , O. Gargoš [-] (58. J. Lébl [-] ) , F. Hrubý [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Hlaváč [-] , T. Bartusek [-] (46. A. Pekárek [-] ) , K. Török [-] , K. Palkovič [-] , M. Pluschke [-] , M. Sváček [-] , J. Hajduk [-] (73. F. Havlíček [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 14. F. Hrubý , 64. P. Petraš , 67. D. Gryz - 65. M. Pluschke .
Hráči zápasu: P. Krajíček - K. Palkovič , D. Pekárek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HLADÍK Miroslav, VITÁSEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

S velkým respektem k Závadě, ale nic jiného než tři body nebereme, vyhrajeme 1:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Závada po výprasku z Komarova bod udělá.