J. Schneider 60. (vl.)
L. Kunc 65.
M. Hanák 70.
3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Životicích sklapla Csaplárova past


Branky


60. J. Schneider (vl.) , 65. L. Kunc , 70. M. Hanák - 12. J. Chryczyk , 28. J. Schneider
14

Vávrovicím nestačil ani dvougólový náskok a všechny body přenechaly domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Zápas dvou odlišných poločasů se uskutečnil v nedělním dopoledni v Životicích. V tom prvním hrály prim na trávníku Vávrovice. Poté co přežily velkou šanci domácícíh, kdy Dušek zatřásl tyčkou,  šly do vedení po dvanácti minutách, když si míč navedl Chryczyk a jeho střelu šajtlí brankář domácích neudržel a míč za něj propadl do sítě – 0:1. Po dvaceti minutách zase vystrašil domácího gólmana Kramného střelou Šenk. Po půlhodině hry se hosté radovali podruhé, když si na přesnou nahrávku Chryczyka naběhl Schneider a zatloukl míč hlavou do kasy – 0:2. Další dvě příležitosti do poločasu spálil Martin Klein, který vždy v dobrých pozicích mířil nad bránu.

Životice duel otočily

Ve druhém poločase zase byly mírně lepším týmem na trávníku domácí hráči. Zlomovým momentem utkání se ukázala šedesátá minuta, když dlouhý nákop domácích chtěl sklepnout malou domů svému brankáři Schneider, jenž si nevšiml, že brankář stojí daleko od branky a jeho hlavička zaplula do sítě – 1:2. O pět minut později po rychlém brejku dvojice Dušek Kunc srovnal střelou k tyči druhý jmenovaný – 2:2. Obrat pak dokonal dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího – 3:2. Domácím se pak dařilo hru kouskovat. Teprve v posledních osmi minutách se dostaly Vávrovice k tlaku, ale ani tři rohy, ani signál při přímém kopu dvojice Daniel Klein s Chryczykem ke srovnání skóre nevedlo. 

 

Dolní Životice jedou příští kolo na hřiště Píště. Vávrovice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase byli hosté lepší, a zaslouženě vedli o dvě branky. Ve druhém jsme zase byli lepší my, a nakopla nás vlastní braka, co si vsítili hosté, a my jsme otočili pak skóre a přežili i závěrečný tlak hostů.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): První poločas se mi hodnotí pěkně, škoda, že se hrál poločas druhý. V prvním poločase nám hra vycházela, dali jsme dvě branky a další dvě mohli přidat. Ve druhém nás zlomil vlastní gól a svými chybami jsme domácím dovolili otočit. Chtěl bych pochválit výkon rozhodčího.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (70. L. Štrbík [-] ) , L. Kunc [-] , J. Vlček [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-] , M. Váleček [-] (88. F. Elbl [-] ) , V. Palyza [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Pchálek [-] , M. Schoppik [-] , M. Klein [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 44. V. Palyza , 55. P. Dušek , 63. J. Leifert , 90. J. Vlček - 35. T. Šenk , 71. O. Levák .
Hráči zápasu: L. Kunc - M. Matějček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Vávrovicím odešlo pár hráčů, a první kolo jim nevyšlo. Tady to skončí 3:0 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vavrovice oslabené, navíc Životice a jejich ranní čas 10hod. Tipuji domácí.

Tip: výhra domácích