7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si zastřílel


Branky


9. M. Šubert , 27. R. Blaga , 45. M. Šubert , 56. D. Thomas (p.) , 59. R. Blaga , 70. D. Solný , 80. D. Solný
11

V prvním poločase dal Komárov tři góly, ve druhém čtyři a získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o tři góly

Komárov přivítal na svém hřišti hráče ze Závady. Hosté se v první desetiminutovce prezentovali dvěma slibnými šancemi Staňa a Chřibka. Poté už taktovku převzal Komárov a demolici Závady začal v 9. minutě po centru Žůrka Šubert, jenž z voleje zasunul míč do kasy – 1:0. Po čtvrthodině hry si Blaga vylámal zuby na hostujícím brankáři Krajíčkovi.  O pět minut později se to samé povedlo Chovancovi. Ve 27. minutě se protlačil Solný po nahrávce Žůrka do vápna a předložil balón Blagovi, který ho dostal do sítě – 2:0. Za tři minuty skvělé vyškrábl střelu Thomase zpod břevna Krajíček. V závěru poločasu našel Chovanec na jedenáctce Šuberta, který střelou k tyči nedal brankáři šanci – 3:0. Hosté mohli ještě do poločasu korigovat u přímého kopu, ale jejich pokus jen těsně minul domácí branku.

Komárov přidal další čtyři branky

I do druhého poločasu vstoupil Komárov aktivně. V 56. minutě byl faulován v jasné šanci Šubert a nařízenou pentli umístil k levé tyči nekompromisně Thomas – 4:0. O tři minuty později si Blaga narazil míč se Solným a tvrdou střelou vymetl pravý vinkl hostující branky a domácí fanoušci jásali po páté – 5:0. Poté se hra již pomalu začala uklidňovat. Pouze v 70. minutě našel po nenápadné akci Kubala Solného, který unikl všem obráncům a střelou na vzdálenější tyč pošesté rozesmutnil hostujícího brankáře – 6:0. Sedmý hřebíček do hostující rakve zatloukl po samostatné akci Solný, který nadvakrát pokořil gólmana – 7:0. Poslední desetiminutovka se už jen dohrávala z povinnosti. Hosté navíc dohrávali pouze v deseti, když se jim zranil jeden hráč a na střídání už žádného neměli.

 

Komárov příště hostí Stěbořice. Závada přivítá Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Měli jsme z prvního utkání obavy, protože poslední duel se Závadou skončil 4:4. Avšak od desáté minuty jsme byli lepším týmem a svou převahu jsme vyjádřili do poločasu třemi góly. Do druhého poločasu jsme šli s tím, abychom skóre navýšili a mohli si všichni s chutí zahrát. Výsledek nepřeceňujeme, protože nás čekají i těžší soupeři, kteří nás určitě prověří. V poháru to bude Vřesina a v neděli Stěbořice. Dnes jsme rádi za tři body a budeme bojovat dál.

TJ Sokol Závada
Ondřej Gargoš (hráč): Nebyl to úplně špatný zápas, předtím jsme už odehráli horší. Obrovský rozdíl byl v tom, že domácí už byli rozehráni, protože v poháru hráli už několik ostrých zápasů. My jsme se defacto viděli poprvé. Bylo nás dvanáct a pokud někoho nepřivedeme do týmu budeme se trápit.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , R. Blaga [-] (80. T. Kyjovský [-] ) , V. Chovanec [-] (60. L. Kerlin [-] ) , M. Šubert [-] , M. Hřivnáč [-] , L. Žůrek [-] , T. Kreisel [-] (30. D. Kubala [-] ) , D. Thomas [-] (66. O. Šimeček [-] ) , J. Srubek [-] , P. Rychtar [-] (60. M. Vácha [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Chříbek [-] (46. J. Lébl [-] ) , P. Chřibek [-] , L. Staňo [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , J. Nguyen [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , O. Gargoš [-] , F. Hrubý [-]

ŽK: 45. V. Chovanec - 29. P. Chřibek , 31. V. Chříbek , 55. R. Vitásek , 56. M. Krupa .
Hráči zápasu: L. Žůrek , R. Blaga , M. Šubert - D. Gryz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HLADÍK Miroslav, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zde vidím jasnou jedničku, obrana Závady si s rychlostí Solneho a celou hrou Komarova dopředu neporadí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité, ale pokud se podívám na sestavu Závady a Komárova, tak hosté si udělají jen takový výlet do Opavy.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza