3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Píšť


Branky


4. M. Šec , 49. J. Mac , 51. D. Holuscha
11

Píšť dala v prvním poločase jednu branku. Ve druhém přidala dvě a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o jednu branku

Výrazně posílená Píšť přivítala v tradičním derby zápase Vřesinu. Obě místa od sebe dělí pouhé tři kilometry. V úvodu zápasu vystrašil domácího brankáře Blahuta střelou ze střední vzdálenosti Pešek, ale domácí brankář spolehlivě míč vykryl. O minutu později vyslal do hostující šestnáctky Moric Šece, jenž se štěstím procedil míč přes Lamparta do vřesinské sítě – 1:0. Ve zbytku prvního poločasu pak Píšť s přehledem kontrolovala svůj náskok, který mohla navýšit po samostatném úniku kapitána Morice, jehož pokus vytěsnil Lampart. Hosté hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si gólman Blahut v pohodě poradil.

Píšť přidala další dvě branky

V nástupu do druhého poločasu byl na kraji vřesinské šestnáctky faulován Holuscha a nařízenou penaltu s přehledem poslal za záda brankáře Mac – 2:0. V 50. minutě vybojoval míč Hudeczek, jenž vyslal do samostatného nájezdu Holuschu, který zvýšil na konečných 3:0. Zbytek zápasu se odehrával již v poklidném tempu, když si Píšť hlídala svou výhru. Tento poklid narušili pouze po hodině hry Kudlík s Hofrichterem, kteří byli po vzájemné potyčce posláni předčasně do sprchy. Jeden z aspirantů na postup si tak připsal první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Vyšel nám začátek utkání, kdy jsme se hned ve třetí minutě ujali vedení. I nadále jsme hosty přehrávali a vedení si hlídali. Vyšel nám i vstup do druhého poločasu, kdy jsme dali dvě branky a zbytek jsme v klidném tempu dohráli.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): První mistrovské utkání hráno po dlouhé době bylo vidět, že hráči jsou hodně nervózní a nervozita byla úročena tím, že se hrálo derby.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - O. Vlha [-] , M. Šec [-] (80. F. Grabica [-] ) , L. Malcharek [-] , T. Obrusník [-] , L. Foitzik [-] , T. Kudlík [-] , K. Hudeczek [-] , M. Habura [-] (46. D. Holuscha [-] ) , J. Mac [-] , P. Moric [-] (55. P. Žižka [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Mrázek [-] , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , R. Cigán [-] , K. Hofrichter [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] (37. T. Pientka [-] )

ŽK: 10. J. Mac , 38. O. Vlha - 10. V. Čech , 65. T. Mrázek . ČK: 60. T. Kudlík - 60. K. Hofrichter .
Hráči zápasu: K. Hudeczek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - ČECH Zdeněk, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité a navíc pokud úvodem sezóny je největší derby :-) věřím, že obhájíme loňské vítězství v derby a z horké půdy odvezeme všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích