0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kylešovice doma podlehly Životicím


Branky


11

Životice se v prvním poločase ujaly vedení o jednu branku. Svou výhru pak ve druhém poločase potvrdily druhou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

V parném odpoledni se střetli mužstva Kylešovic a Dolních Životic. Zpočátku se neúspěšně zastřeloval hostující Dušek. Do první vážnější šance se dostal životický Váleček, jehož první pokus gólman vyrazil a dorážka i s tečí domácího obránce skončila na tyčce domácí svatyně. Domácí se připomenuli po čtvrthodině hry, když centr Vavrečky způsobil problémy hostující defenzívě. Pak opět byly nebezpečnější Životice, ale skluz Duška skončil nad brankou. Stejně dopadla i střela Esslera. Domácí zahrozili nebezpečněji až po půl hodině hry, kdy centr Černohorského vyrazil v poslední chvíli před Skýbou hostující gólman Kramný. V 36. minutě mířil doprostřed brány domácí kapitán Wzientek. O minutu později křižná střela domácího Vavrečky těsně minula tyčku. Životice se pak dostaly do vedení až dvě minuty před přestávkou, kdy se Duškův odrážený míč dostal k Hanákovi, který ho napálil do domácí kasy – 0:1. Kylešovice mohly vyrovnat hned vzápětí, když Wzientek uvolnil Emila Adamczyka, ale jeho obstřel, šel vedle. V poslední minutě pak se probil do domácí šestnáctky Dušek, ale z úhlu jeho střelu vyrazil brankář Richter na roh.

Životice výhru pojistily

Ve druhé půli se na hřišti odehrával vyrovnaný souboj. Hned v úvodu druhé půle nahrál Hanák Válečkovi, jehož přízemní střelu vytěsnil na roh Richter. V 51, minutě po centru Vavrečky nepropálili hradbu děl ani Černohorský a ani Skýba. Pak o chvíli později vyprásšil rukavice gólmanu Kramnému Vavrečka. Hra se pak uklidnila, a odehrávala se převážně mezi šestnáctkami obou mužstev. Životicím se podařilo svůj tříbodový zisk potvrdit deset minut před koncem, když přízemní centr Válečka dostal elegantně do sítě patičkou matador Dušek – 0:2. Hned z rozehrávky se dostal kapitán Wzientek do vápna, ale s jeho slabým pokusem neměl Kramný problémy. Kylešovice pak sice hosty přitlačily, ale dostaly se pouze k několika závarům, které k brance ale nevedly. Životice tak získaly první tři body.

 

Kylešovice jedou příští týden do Těškovic. Dolní Životice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu vsítit branku. Bohužel máme tady hodně nových hráčů, kteří se teprve sehrávají. Doufám, že příště se nám bude dařit o něco lépe.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): V prvním poločase jsme měli mírnou převahu. Vytvořili jsme si dvě až tři šance. Gól jsme dali až před koncem poločasu. Druhý poločas byl vyrovnanější a o výhře jsme rozhodli až deset minut před koncem. Tři body považuji za zasloužené.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Richter [-] - V. Černohorský [-] (53. T. Felkel [-] ) , O. Skýba [-] (74. D. Dostál [-] ) , J. Kavan [-] , M. Vavrečka [-] , P. Wzientek [-] , D. Škulavík [-] , A. Kirchner [-] (54. A. Beránek [-] ) , T. Dihel [-] , E. Adamczyk [-] , P. Adamczyk [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (60. V. Otipka [-] ) , J. Leifert [-] , M. Essler [-] (80. L. Štrbík [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , M. Procházka [-] , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Váleček [-]

ŽK: 76. M. Vavrečka .
Hráči zápasu: T. Richter - M. Váleček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BUKOVSKÝ Josef, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kylesovice jsem viděl v poharovem utkání proti Komarovu, herně hráli velice dobře,ale zkuseny tým z komarova má rychlonožky a nebezpečné breaky a proto vyhrali. Zkusím jedničku z kylesovic.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité. Domácí celek se na konci loňského podzimu trápil a nevíme v jakém stavu bude letos, ale myslím si, že první zápas je zastihne nepřipravené.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza