M. Poštulka 76. (vl.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


76. M. Poštulka (vl.) - 39. K. Palkovič
11

Jakartovice po půli vedly, ale pak si ve druhé daly nešťastný vlastní gól a o vedení přišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice šly do vedení

Po dlouhé pauze přivítala Melč na svém hřišti v úvodním zápase okresního přeboru mužstvo z Jakartovic. V prvním poločase byli herně lepším týmem s větrem hrající Jakartovice. Do výraznější šance se však nedostaly, protože jim chyběla finální fáze. Takže jejich pološance neměly gólové parametry. Za to domácí si šance vypracovali, když po deseti minutách Martínek vydláždil ulici pro Chrena, jenž ale minul hostující branku. Vedení se tak ujaly pět minut před koncem prvního poločasu Jakartovice, když centr z pravé strany poslal neobsazený Palkovič placírkou do kasy – 0:1. Melč mohla vyrovnat, ale střele Binara chyběly centimetry, aby skončil pod víkem hostující svatyně. 

Melč vyrovnala

Ve druhém poločase už byla lepší Melč a po přihrávce agilně hrajícího Prdy mohl srovnat Chreno, jehož pokus nohou vyrazil na rohový kop hostující brankář Janech. V další šanci se po přihrávce Prdy, kterého bylo ve druhém poločase plné hřiště, objevil domácí kapitán Martínek, který se místo střely z první zbytečně vytlačil do rohu vápna a z úhlu se mu nepodařilo trefit prázdnou branku.  Čtvrt hodiny před koncem důrazný Prda vnikl do vápna a jeho střelu si nešťastně srazil do vlastní branky Poštulka – 1:1. V závěru už se nic podstatného nestalo a zápas tak skončil zaslouženou remízou.

 

Příští kolo zajíždí Melč do Vřesiny. Jakartovice pak budou hrát v Závadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Hosté hráli opricky lépe v prvním poločase a přehrávali nás. Ve druhím jsme zase hráli my. Bod z domácího zápasu je pro nás ztráta, ale remíza je zasloužená.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním jsme byli lepším týmem my, ve druhé oni. Proto považuju remízu za zaslouženou.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - M. Martínek [-] , F. Mikulinec [-] , J. Matýsek [-] (71. K. Palzer [-] ) , O. Chreno [-] , P. Hora [-] , T. Švihálek [-] , P. Prda [-] , J. Trubl [-] , P. Binar [-] , P. Kuča [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Poštulka [-] , K. Török [-] , M. Urban [-] (72. D. Lakomý [-] ) , M. Gračanin [-] (81. L. Martinka [-] ) , M. Sváček [-] , K. Palkovič [-] , M. Pluschke [-] , J. Hajduk [-] , F. Havlíček [-] , D. Pekárek [-]

ŽK: 24. O. Chreno , 81. K. Palzer , 90. P. Hora - 47. M. Sváček , 51. J. Hajduk , 81. M. Gračanin , 90. M. Poštulka .
Hráči zápasu: P. Binar - D. Pekárek , M. Gračanin .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - TOMEŠ Vítězslav, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakartovice trochu posilily,zkusím překvapení dva.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité a navíc výlet do Melče nám vždycky překazil COVID, který doufám letos nijak nezasáhne do sezóny. Jakartovice mají ale slabší ročníky nyní a na úvod sezóny podlehnou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza