Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč opět suverénně zvítězila, tentokráte vyloupila Pohled


Branky


0

O takovém vstupu do vyšší soutěže se ledečským jistě ani nesnilo. V úvodním kole I. A třídy sk. A si vyšlápla na favorizovaný Pacov, který na domácím hřišti doslova přejela 5:1, a i ve druhém kole zvítězila suverénním způsobem a uloupila další tři body na hřišti Pohledu. V utkání se blýskl především čtyřgólový střelec Bláha, který má tak po dvou kolech na kontě již šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půl hodiny stačilo ledečskému Bláhovi na zkompletování hattricku

Ač tomu konečný výsledek neodpovídá, domácí nezačali vůbec špatně. V samotném úvodu se totiž do slibné šance dostal Slanař, avšak nedokázal ji přetavit ve vedoucí branku. V dalším úniku se ocitl Michal Sobotka, který mířil jeden na jednoho proti osamocenému stoperu Ledče. Ten však dokázal souboj vyhrát a dalekonosným nákopem poslal míč za pohledskou obranu. Toho se zmocnil kanonýr Bláha a využil nedorozumění obrany s brankářem a poslal hosty do vedení 1:0. Domácí se po rychlé inkasované brance nevzdali a jejich snažení bylo vyslyšeno. V 17. minutě ve své další příležitosti Slanař nezaváhal. Radost domácím ovšem nevydržela dlouho. Po rozehrání přišel další nákop na obranu a po sérii prohraných soubojů se míče znovu zmocnil Bláha, jenž strhnul vedení znovu na stranu Ledče. Tentýž hráč dokázal po půlhodině hry dostat Ledeč do dvoubrankového vedení a zkompletovat už v prvním poločase hattrick. 

Druhý poločas jasně opanovala Ledeč

Druhý poločas opanovali jednoznačně hosté. Pohledský celek za Ledčí jednoznačně zaostával jak v pohybu, tak v důrazu. Logickým vyústěním tak byly dvě branky Voplakala v rozmezí tří minut, když se nejprve trefil v 59. minutě a nedal Růžičkovi šanci ani v 63. minutě. Čtvrtou branku v utkání navíc vyšperkoval svůj výkon ledečský šutér Bláha a o třech bodech v těchto chvílích nepochyboval již nikdo. Vzrušení tak přišlo ještě v samotném závěru, kdy se v úniku ocitl domácí útočník Sobotka, jehož ve vápně nedovoleně zastavil brankář Vitiska a uviděl tak červenou kartu. Faulovaný Sobotka se postavil i k nařízené penaltě a kosmeticky tak upravil konečný výsledek 2:6.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Je to pro nás krutá porážka. Po dvou zápasech máme nula bodů a budeme muset ve hře něco změnit. Je to samozřejmě také i o přístupu hráčů, protože se na trénincích nescházíme v takovém počtu, v jakém bychom se scházet měli. To se samozřejmě projevuje i na hřišti.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Bylo to těžké utkání na špatném terénu. Výsledek je sice 6:2, ale soupeř měl také šance, především v prvním poločase, kdy šli i sami na bránu a podržel nás brankář Vitiska nebo šanci zahodili sami. Ve druhé půli jsme už soupeři nastříleli tři branky a využívali jsme jeho menší rychlosti vzadu. Mrzí nás vyloučení brankáře Vitisky ze závěru, kdy rozhodčí mohla být možná trochu citlivější a nevylučovat. Ovšem penalta to rozhodně byla.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Siebenbürger [-] (89. M. Sobotka [-] ) , J. Eis [-] , M. Siebenbürger [-] , T. Šnobl [-] - P. Bártík [-] (82. J. Žeguc [-] ) , P. Slanař [-] , D. Klement [-] , J. Moučka [-] (56. L. Freundenreich [-] ) - L. Venc [-] , M. Sobotka [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
J. Vitiska [-] - R. Kuja [-] , D. Prchal [-] , F. Gramer [-] , J. Vladyka [-] - J. Gramer [-] (73. F. Hofrichter [-] ) , M. Trpišovský [-] , M. Turek [-] , M. Nepovím [-] - J. Bláha [-] (86. J. Pospíšil [-] ) , J. Voplakal [-] (80. S. Bezděk [-] )

ČK: 89. J. Vitiska .
Hráči zápasu: D. Prchal , F. Gramer , J. Bláha .
Místo: Pohled. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.