Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice odčinily zaváhání z minulého kola a jasně přehrály Věžnici


0

Speřičtí fotbalisté chtěli nechat zapomenout na zaváhání z úvodního kola, kdy nečekaně prohráli na hřišti Dobronína. Domácí neponechali nic náhodě a už v poločasové přestávce vedli 3:0. Ve druhém dějství přidali stejný počet branek a utkání tak skončilo vysokou výhrou Speřic 6:1. Hattrickem se v utkání blýskl speřický forvard Ganobjak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speřice ukazovaly od úvodního hvizdu svoji kvalitu a Věžnici mírně přehrávaly. Lepší kombinace a pohyb bylo to, v čem domácí převyšovali hostující celek. V 18. minutě se poprvé prosadil Ganobjak a otevřel skóre utkání. I hosté se však osmělili, když se do samostatného úniku dostal Šejstal, který však nedokázal prostřelit domácího brankáře Brzoně. Věžnickým však nevyšla koncovka prvního dějství, když ve 39. minutě neuhlídali Štěpánka a v samotném závěru přidal do kabiny druhou branku v utkání Ganobjak. 

I druhá polovina utkání patřila herně Speřicím. Po šesti minutách na hřišti se dokázal prosadit Martin Pohan ml. a tentýž hráč se postavil v 60. minutě k pokutovému kopu, který odpískal sudí za ruku obránce hostí ve vápně. Pohan penaltu bez potíží proměnil a domácí vedli již 5:0. V 67. minutě si počínala domácí obrana příliš bohorovně a vytvořila obrovskou minelu, kterou dokázal využít Neuwirth, jenž po samostatném nájezdu vstřelil alespoň čestný gó Věžnice. Na konečných 6:1 pro domácí pečetil výsledek svou třetí brankou v utkání Ganobjak a zkompletoval tak hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka, trenér Speřic: Jsem spokojený, že jsme dokázali vstřelit šest branek, ale ta hra ještě nebyla úplně optimální. Bylo tam ještě velké množství šancí, které jsme nedokázali proměnit.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. Nespokojený jsme s odpískanou penaltou za ruku.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , P. Honzárek [-] - M. Pohan st. [-] (57. P. Huňáček [-] ) , M. Štěpánek [-] , L. Ganobjak [-] , D. Morava [-] (62. D. Vlček [-] ) - M. Pohan ml. [-] (77. M. Eremiáš [-] ) , T. Vrzalík [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , M. Chalupník [-] , P. Mottl [-] - M. Šejstal [-] (60. J. Prokeš [-] ) , Z. Smutný [-] , D. Pertlíček [-] , O. Prokeš [-] - T. Neuwirt [-] (72. J. Novotný [-] ) , M. Krupička [-] (46. M. Cakl [-] )

ŽK: 25. M. Štěpánek , 74. P. Honzárek - 45. Z. Smutný , 56. M. Šejstal .
Místo: Speřice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.