Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled doma vydřel cennou remízu s BUWOL METALEM


Branky


0

Tragický vstup do nové sezony zažívají fotbalisté Pohledu. Po třech odehraných kolech hrozila svěřence Petra Veselky v tabulce dvě čísla. Nula v kolonce bodů a devatenáctka, jakožto počet obdržených branek. Obrana skutečně není to, co by v nově započaté sezoně bylo chloubou havlíčkobrodského celku, který se před nedělním utkání 4. kola beznadějně krčil na posledním místě tabulky. Pohled navíc v nedělním utkání přivítal jednoho z největších favoritů celé soutěže - BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. "Doufám, že bude překvapení a body zůstanou doma," přál si trenér Pohledu v anketě Expert tip, ve které byl naším expertem pro 4. kolo. No a nechybělo mnoho a jeho přání byla vyslyšena. Pohled v domácím utkání nad BUWOL METALEM vedl hned třikrát, k zisku kýžených tří bodů to ale nevedlo. Ty Pohledu nedopřál Hrdlička, který v 89. minutě zařídil dělovou ránou konečnou remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci čtyři branky, ale jen dva střelce

Luka nad Jihlavou od úvodu plnila roli favorita, byla fotbalovějším týmem a lépe kontrolovala míč. Jejich územní převaha však končila s hranicí velkého vápna Pohledu. Do šance se tedy jako první dostali domácí, když v 6. minutě dokázal Bártík odcentrovat na Vence, který hlavou jen těsně minul. O čtyři minuty později mířil vedle i Moučkův pokus z přímého kopu. Do třetice už však mohla propuknout radost domácích fanoušků, ve 12. minutě se totiž trefil Slanař a domácí se dostali do nečekaného vedení. To však trvalo pouhé čtyři minuty, protože Hintnaus dokázal využít zaváhání domácí obrany a z úhlu propálil bezmocného Růžičku. Pohledští fotbalisté se však z obdržené branky rychle oklepali a ve 21. minutě šli znovu do vedení. Míč si k přímému kopu postavil Slanař a nádhernou střelou poslal míč do horního rohu Roudenského branky. Jako na houpačce se však museli cítit nejen fanoušci, nýbrž i hráči, protože o tři minuty později byl stav opět nerozhodný. Obrana domácích vytvořila další minelu a doslova darovala míč Hintnausovi, který se ve vyložené příležitosti nemýlil a vyrovnal. V prvním poločase se diváci, kteří zavítali na stadion Pohledu, dočkali hned čtyř branek, ovšem pouze dvou střelců.

Bod pro BUWOL METAL zachránil Hrdlička dalekonosnou bombou minutu před závěrečným hvizdem

Do druhé poloviny utkání vstoupili domácí stejně dobře jako do první. Po sedmni minutách pobytu na hřišti totiž zkompletoval hattrick Slanař a Pohled potřetí v utkání vedl. Domácí se od této chvíle zaměřili na defenzivu, seskupili se do bloku a snažili se uhájit cenné vítězství proti favorizovanému soupeři. BUWOL METAL tak v závěrečných minutách získal ještě větší územní převahu a jeho tlak se stupňoval. Naděje domácích na překvapivý výsledek už nabýval reálných obrysů, když si v 89. minutě vybral slabší chvilku domácí brankář Růžička, který nedokázal vytěsnit dalekonosnou bombu z kopačky Hrdličky, kterému to na začátku sezony pálí. Pohled tak nedokázal dovést utkání do vítězného konce i přes to, že v utkání hned třikrát vedl. Připsal si tak alespoň boď, který se v utkání s favoritem také počítá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Musím říct, že jsem od soupeře očekával víc. Soupeř přijel a myslel si, že se mu u nás nemůže nic stát, a v tom najednou třikrát v zápase prohrával.Když jsem před utkáním říkal, že k soupeři přistoupíme s pokorou a respektem, tak přesně tyto vlastnosti soupeři chyběly. A to si myslím zapřičinilo to, že u nás ztratili dva body. My jsme si bod vydřeli bojovností a nasazením, kluci na konci dohrávali v křečích. Z naší strany tedy odmakaný zápas, ale vzhledem k průběhu utkání je pro nás remíza ztrátou.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk nad Jihlavou: Dle mého názoru jsou zklamány oba dva týmy. Domácí ztratili vítězství a tři body v 89. minutě. My jsme jeli do Pohledu samozřejmě vyhrát, ale po průběhu zápasu jsme spokojeni i s remízou.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - D. Klement [-] , J. Polák [-] , P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] - L. Freundenreich [-] , P. Bártík [-] , L. Venc [-] , P. Slanař [-] - V. Gruber [-] , J. Moučka [-] (46. J. Žeguc [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
D. Roudenský [-] - P. Trombelli [-] , P. Mašek [-] , M. Boháček [-] (55. F. Flesar [-] ) , P. Číhal [-] - P. Hintnaus [-] , F. Rozmahel [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] - J. Hrdlička [-] , O. Lapeš [-] (63. I. Kucarov [-] )

ŽK: 51. P. Bártík , 86. V. Gruber .
Hráči zápasu: J. Polák , P. Slanař - L. Vařejka , P. Hintnaus .
Místo: Pohled. Počet diváků: 103.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.