1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O dělbě bodů mezi Speřice a Polnou B rozhodl precizně zahraný přímý kop Gondeka


Branky


0

Favorizované Speřice v úvodu sezonu tápou a jejich výkony jsou jen slabým odvarem těch, které předváděly v minulém ročníku, kdy až do posledního kola bojovaly s havlíčkobrodskou rezervou o postup do krajského přeboru. Po prohře v prvním kole sice následovala vysoká výhra nad Věžnicí, ovšem následná prohra s nováčkem z Ledče nad Sázavou srazila Speřice do spodních pater tabulky, a na to nejsou speřičtí fotbalisté zvyklí. Ve víkendovém utkání 4. kola navíc přivítali silnou polenskou rezervu, která podává solidní výkony, podpořené velmi dobrou ofenzivou. V utkání svižného tempa se domácí dokázali dostat do vedení, ovšem ve druhé půli jim dva body sebral přesně zahraný volný přímý kop Gondeka a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvěle hrající záloha Speřic dokázala dostat hosty pod tlak

Utkání se i přes úmorné horko hrálo od začátku ve svižném tempu a taktovku v ruce třímalo převážně domácí mužstvo. I do první výraznější příležitosti se dostaly Speřice. Zboku hřiště se dokázal prosadit a uniknou dorostenec Dominik Vlček, jeho nebezpečnou křižnou střelu z velkého úhlu však dokázal reflexivním zákrokem vytěsnit brankář Rychtecký. Rozdílovým faktorem prvního poločasu byla skvěle hrající speřická záloha, která opanovala střed pole a dobře kombinovala. A právě díky vytvořenému tlaku se mohli sedm minut před koncem první půle domácí fanoušci zaradovat. Do pokutového území proniknul ze strany aktivní David Jančík a zpětnou přihrávkou naservíroval míč Svobodovi, jenž už neměl problém rozvlnit síť hostů. Na polločasovou přestávku tak odcházeli domácí fotbalisté s jednobrankovým náskokem a dobrou předvedenou hrou.

O dělbě bodů rozhodl perfektně zahraným přímým kopem Gondek

Druhý poločas přinesl již vyrovnanější souboj, i když domácí měli stále menší optickou převahu, a to především díky standardním, kterých měli velkou spoustu, avšak ani jednu z nich nedokázali využít ke vstřelení druhé branky. Standardní situace přišla i na druhé straně. V 56. minutě se k přímému kopu postavil velezkušený středopolař Gondek a precizní střelou vyrovnal na 1:1. Vyrovnaná hra ve vysokém tempu přetrvávala až do konce utkání. A když pět minut před závěrečným hvizdem vytáhl bravurní zákrok Rychtecký, bylo jasné, že na každou ze stran poputuje jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka, trenér Speřic: Spokojený jsem s tím, že za nás nastoupili čtyři dorostenci, kteří slibují potenciál do budoucnosti. Co se týče výsledku, tak do dnešního zápasu jsme měli bodů málo a remíza je pro nás ztráta. Nicméně si myslím, že utkání skončilo spravedlivou remízou, protože i soupeř měl několik šancí.

Slavoj Polná B
Ladislav Pártl, vedoucí týmu Polné B: První půle byla z naší strany taková mdlá, nevýrazná. Odpovídala tomu letnímu počasí. Do druhého poločasu přišlo přeskupení v řadách, kluci se semkli, zabojovali a bod je pro nás úspěch, protože jsme ve Speřicích nikdy žádný bod neuhráli.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - D. Jančík [-] , P. Honzárek [-] , M. Pohan st. [-] , M. Eremiáš [-] (62. D. Mišoň [-] ) - D. Morava [-] , P. Huňáček [-] , J. Svoboda [-] (72. P. Soukup [-] ) , M. Pohan ml. [-] - D. Vlček [-] , T. Vrzalík [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , M. Šimek [-] (80. T. Diviš [-] ) , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] - Z. Tlačbaba [-] , Š. Diviak [-] , J. Dvořák [-] , M. Holas [-] - V. Jelínek [-] (61. R. Kaňka [-] ) , L. Solař [-]

ŽK: 33. M. Pohan ml. - 49. Z. Tlačbaba , 61. M. Šimek , 75. R. Kaňka .
Hráči zápasu: D. Jančík , V. Duben - J. Dvořák , S. Rychtecký .
Místo: Speřice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.