Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z gólové přestřelky vyšli lépe domácí


Branky


0

V sobotu odpoledne zavítalo na fotbalový stadion do Kamenic nad Lipou 128 díváku, kteří určitě nelitovali. Nejen, že bylo k vidění celkem 7 gólů a jedna červená karta, ale hlavně z této gólové přestřelky vyšli lépe domácí, kteří se tedy mohli radovat ze zisku 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do zápasu

Domácí do zápasu doslova vletěli a už v 6. minutě se mohli radovat z prvního gólu, který vstřelil Filípek. Tomu se podařilo skórovat i podruhé, a to ve 36. minutě, kdy využil chyby Vařejky a navýšil tak vedení domácích už na 2:0. Hostům se ale ještě do poločasu podařilo snížit. Na puntík pokutového kopu si míč postavil Mašek, který se nemýlil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Drama až do poslední vteřiny

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí. Po laxním bránění hostujícího týmu se prosadil Kos a zvýšil tak vedení Kamenic už na 3:1. Ani dvougólový rozdíl ještě ale neznamenal konec zápasu. Ke slovu se totiž přihlásili hosté. Nejprve v 76. minutě snižil krásným gólem Petr Mašek, který si připsal svůj druhý gól v zápase, stejně jako Filípek. Drama poté přivodil teprve šestnáctiletý dorostenec Petr Vrzáček, který v 85. minutě srovnal hlavou na 3:3. Ze 3 bodů se ale nakonec stejně radovali domácí, kdy v 94. minutě využili velké chyby hostů a v posledních vteřinách zápasu tak strhli vedení opět na svoji stranu.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava - Trenér Luk nad Jihlavou: Blahopřeji domácímu týmu k vítězství, které se sice zrodilo až v posledních vteřinách zápasu, ale bylo zasloužené. V paměti mi utkvěli dva okamžiky. Jako 1. zmtvýchvstání našeho týmu, kde se nám podařilo ze stavu 3:1 srovnat na 3:3, za což jsem velice rád. A jako druhý okamžik mi utkvěla v paměti reakce domácího trenéra po gólu domácích, kdy se mi přišel omluvit za rozhodnutí rozhodčího, který svým rozhodnutím negativně ovlinil zápas. Tohoto gesta fair-play si velmi vážím.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] - O. Šuranský [-] , O. Doležal [-] , R. Pelc [-] (46. M. Strašík [-] ) , T. Hadrava [-] - A. Kos [-] , D. Melzoch [-] , J. Houser [-] (73. V. Kupka [-] ) , P. Zdeněk [-] - D. Hadač [-] (87. J. Vávra [-] ) , T. Filípek [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
D. Roudenský [-] - P. Trombelli [-] (83. P. Vrzáček [-] ) , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , P. Číhal [-] - O. Lapeš [-] , P. Navrátil [-] , P. Hintnaus [-] , L. Vařejka [-] (67. D. Svěrák [-] ) - D. Horáček [-] (67. Š. Číhal [-] ) , P. Mašek [-]

ŽK: 20. O. Šuranský , 39. D. Melzoch , 90. T. Filípek - 90. O. Lapeš .
Hráči zápasu: O. Šuranský , T. Filípek .
Místo: Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 128.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.