Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled stále bez vítězství


Branky


0

Pouze s dvanácti hráči přijelo mužstvo Pohledu do Pacova, kde přibližně stovka diváků sledovala jasnou výhru domácích. Pacov měl hned od začátku zápas plně ve svých rukou. Natřílel pohledu 4 góly a mohl se radovat z pohodového vítězství na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 identické góly Pacova rozhodli zápas

Diváci v Pacově nemuseli na první gól domácích čekat nějak dlouho. Už v 11. minutě vyslal Vítámvás nádhernou nahrávkou za obranu do brejku Faltýnka, který se tváří v tvář hostujícímu brankáři nemýlil - 1:0. Hra ale byla vyrovnaná a šance se rodili na obouch stranách. Ve 31. minutě přišla ale druhá rána pro Pohled. Kuran totiž, skoro identicky, jako 20 minut zpátky Vítámvás, poslal do brejku Rybčáka, který se také nemýlil a zvýšil vedení Pacova na 2:0. Do konce poločasu jsme ještě viděli po několika šancích na každé straně, ale ani jedna síť nerozvlnila.

Chycená penalta hosty nenastartovala

Do druhého poločasu nastoupili aktviněji domácí, kteří se rozhodně nehodlali pustit dvougólového vedení. To mohli navýšit díky nařízené penaltě po ruce hostů. Penaltu ale skvěle vychytal hostující brankář Růžička. Ani to ale Pohledu nepomohlo, jelikož v 66. minutě k tyči umístil svoji střelu z hranice pokutového kopu Faltýnek. Ten samý hráč ještě v 76. minutě vyslal do šance spoluhráče Váňu, který se nabídnuté příležitosti zhostil na výbornou. Pohledu se povedlo výsledek už jen skorigovat, kdy se v 82. minutě nedomluvili domácí stoper z brankářem a po velké chybě bylo skóre 4:1. Takové skóre svítilo na tabuli i po konečném hvizdu, a tak se Pacov mohl radovat ze 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský - trenér Pacova: První poločas jsme hráli celkem dobře, jen jsme neproměňovali šance. Zápas jinak mohl klidně skončit 8:0. Trošku mě mrzí druhý poločas, kdy už jsme nehráli tak disciplinovaně a každý si chtěl dát gól. Za výhru jsem ale samozřejmě rád.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka - trenér Pohledu: Potýkáme se s dlouhodobou krizí. Máme velké množství zraněných hráčů. Do zápasu nastoupili 2 hráči z béčka a 4 s nějakým zraněním. I tak sjme ale 1. poločas odehráli slušně. Ve 2. poločase Růžička chytil penaltu, ale soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] - L. Váňa [-] , P. Stejskal [-] , Z. Rybčák [-] (83. D. Podolský [-] ) - L. Rybčák [-] , M. Faltýnek [-] (78. F. Tomovič [-] ) , R. Vítamvás [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] , T. Šnobl [-] , P. Slanař [-] - L. Freundenreich [-] , V. Gruber [-] , L. Venc [-] , J. Moučka [-] - M. Sobotka [-] , J. Žeguc [-] (68. M. Sobotka [-] )

ŽK: 86. M. Kerouš - 55. J. Eis , 76. J. Moučka .
Hráči zápasu: P. Stejskal , R. Vítamvás .
Místo: Pacov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doskočil Pavel - AR1 - Fabeš Roman, AR2 - Kopřiva Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.