1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výsledku zápasu rozhodl první poločas


Branky


0

Na hřiště Ledče nad Sázavou zavítal nevyzpitatelný tým Polné. Domácí, jako nováčci soutěže, prozatím poměrně překvapují a po devíti kolech se nacházeli na 3. pozici, když v posledním zápase nasázeli bůra Pelhřimovu. Polná má zatím výsledky jako na houpačce a zrovna poslední zápas se jí moc nepovedl. Prohrála na svém hřišti s týmem Věžnice 0:3, a tak v neděli odpoledne jela do Ledče s nelehkým cílem - odčinit svoji poslední prohru. To se částečně povedlo, když si Polná odvezla bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Jako mírný favorit vstupovala do dnešního zápasu Ledeč nad Sázavou a hned od začátku bylo znát, že chce udržet sŕii devíti zápasu bez prohry, ba co víc, že si z dnešního zápasu chce odnést 3 body a držet se tak stále čela tabulky. Hned v 5. minutě mohli totiž jít domácí do vedení, kdy Machala poslal do vápna nadýchaný centr, kde se k zakončení dostal Bláha, ale nastřelil pouze tyčku soupeřovi branky. Ke slovu se poté dostali hosté. Ve 12. minutě využil Jelínek zaváhání hostů a otevřel tak skóre utkání - 0:1. Ve 31. minutě byla po faulu hostů nařízena penalta, ke které se postavil Machala. Nemýlil se a srovnal tak stav utkání na 1:1. Ve 38. minutě orazítkoval břevno a skóre se tak ani po jeho zakončení neměnilo.

Tlak domácích, ale bez úspěchu

Do druhého poločasu se tak vstupovalo za 1:1, s čímž byli určitě o něco více spokojeni hosté. V druhé půli bylo k vidění velké množství promarněných šancí na obouch stranách. O něco více šancí si vytvořili domácí, ale skvělý rychtecký za svá záda nepustil ani jednu z nich. Hlavně v posledních deseti minutách se domácí nedechli k obrovskému tlaku, ale veškeré jejich snažení skončilo buď v rukavicích hostujícího strážce svatyně nebo mimo bránu. Ledeč se tak i po devadesáti minutách musela spokojit pouze s jedním bodem za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal - asistent trenéra Ledče nad Sázavou: "Dnešní utkání jsme začali velmi dobře, první půlhodina byla kombinačně zdařilá, ale bohužel svým nedůrazem jsme soupeři dovolili získat míč a z protiútoku dali gól. Druhá půle byla velmi bojovná a věřili jsme, že utkání dovedeme do vítězného konce, šance na to byly. Bohužel nám dnes nebylo přáno druhou branku dát a doma jsme body ztratili. Celý tým musím pochválit, zodpovědně celý zápas odmakal.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý - trenér Polné: Do Ledče jsme neodjeli v plné sestavě a trochu jsme musei improvizovat. Chtěli jsme uhrát co nejlepší výsledek a to se nám nakonec povedlo, takže já jsem spokojeny. Soupeř byl výborný. My měli 2 nebo 3 šanci a naštěstí se nám povedlo jednu proměnit.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - R. Kuja [-] , P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , O. Machala [-] - J. Gramer [-] , M. Turek [-] , F. Gramer [-] , J. Šotola [-] - J. Pešek [-] (62. M. Toula [-] ) , J. Bláha [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - M. Šorf [-] , D. Jaroš [-] , P. Mezera [-] , D. Kratochvíl [-] - P. Tomas [-] , V. Jelínek [-] , F. Gondek [-] , A. Kovář [-] - L. Solař [-] (90. J. Jirásek [-] ) , M. Šimek [-]

ŽK: 44. J. Pešek , 54. P. Pešek , 90. F. Gramer - 24. M. Šimek , 26. D. Kratochvíl , 31. P. Mezera , 38. L. Solař , 69. D. Jaroš , 90. F. Gondek .
Hráči zápasu: J. Šotola - M. Šimek , S. Rychtecký .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.