Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pohledu se body dělily


0

Předposlední Polhed přvítal doma Bedřichov. Domácí se letos zatím docela trápí a nutně potřebují výsledek, který by je nakopnul. V posledním zápase remízovali v těžkém zápase na půdě Kamenice nad Lipou a tento skvělý vysledek chtěli potvrdit výhrou s Bedřichovem. Tomu se ale také relativně povedl poslední zápas, když doma remízoval s Pacovem 1:1, a tak nás čekal zajímavý zápas. Ten nakonec také skončil remízou 2:2 a Pohled se díky remíze propadl až na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougóloví střelci na obouch stranách

Pohled doma proti Bedřichovu nastoupil s jasným cílem. Získat tři body a odpotat se tak konečně ode dnea tabulky. Do zápasu také tak vstoupil a v prvních deseti minutách si vytvořil, zejména po akcích po křídlech, velké množství gólových příležitostí. Ani jedna ale brankou neskončila a po úvodním náporu se hra uklidnila. V 16. Minutě se po chybě pohledských hráčů se zakončení dostal Kolman, který překonal Růžičku. Do velké šance se na druhé straně dostal Eis, ten správný okamžik pro zakončení prováhal. Před koncem poločasu se přece jenom ale Pohledu podařilo srovnat a to z kopačk Freundenreicha.

Po přestávce tak hráči vstupovali na hřiště za stavu 1:1 a šance na vítězství byly vyrovnané. Hned na začátku poločasu mohl strhnout vedení na domácí stranu Šnobl, ale z dobré pozice branku přestřelil. Chvíli po něm spálil velkou šanci i Michal Sobotka. A tak opět udeřili hosté a opět to byl Kolman, který tak dostal hosty do vedení 1:2. Konečnou remízu ale nakonec v 77. minutě zařídil druhý dvougólový střelec tohoto zápasu - Freundenreich, který srovnal na 2:2 a určil tak konečný stav zápasu. Oba týmy si tak ze zápasu odnesly po bodu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka: Vzhledem k průběhu zápasu, ve kterém jsme dvakrát prohrávali musím bod brát. za stavu 1:1 měl velkou šanci Šnobl a Michal Sobotka, které neproměnili. Naopak soupeř naše dvě velké chyby potrestat dokázal. Po remízách body naskakují pomalu, takže z tohoto pohledu spokojený nejsem. Hráčů nemůžu upřít snahu, bojovnost, ale předfinální a finální část máme nepřesnou. Teď už se těšíme na derby s Havlíčkovou Borovou.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert: Ohlasy trenéra hostů pro vás připravujeme...



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - J. Eis [-] , M. Doležal [-] , T. Šnobl [-] , P. Siebenbürger [-] (85. D. Klement [-] ) - M. Sobotka [-] , M. Švec [-] (50. L. Venc [-] ) , M. Sobotka [-] (11. P. Bártík [-] ) , P. Slanař [-] - P. Janďourek [-] , L. Freundenreich [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , J. Mareš [-] , D. Mareš [-] , P. Severa [-] - J. Janák [-] , D. Lacina [-] , J. Paulík [-] (74. J. Mikeš [-] ) , T. Grepl [-] - M. Kolman [-] , M. Šrámek [-]

ŽK: 63. T. Grepl , 67. J. Mareš , 90. D. Lacina .
Hráči zápasu: L. Freundenreich - M. Kolman .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machač Šimon - Fridrichovský Miroslav, Jílek Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.