0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nepovolily bedřichovu ani gól


Branky


0

Už v sobotu se střetly týmy TJ Sokol Bedřichov a TJ Dálnice Speřice. Domácí v posledním zápase ztratily 2 body v Pohledu, kde jenom remizovali 2:2 a trápí se tak v dolní části tabulky. Jejich sobotní soupeř - Speřice v posledním zápase ztratil dokonce všechny 3 body, kdy po boji podlehl týmu z Kamenice nad Lipou 2:3 a je tedy jen o pár míst před Bedřichovem. V dnešním zápase se Speřicím ale podařilo na Bedřichov vyzrát a za výhru 0:3 si dovezly všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už začátek ukázal, jak bude zápas vypadat

Domácí Bedřichov vstupoval do zápasu opět s velkou marodkou, která se bohužel pro ně nezmenšuje ale spíše rozšiřuje. Tentokrát se bedřichovští museli obejít i bez Severy. Do zápasu vstoupili lépe hosté a hned od začátku určovali tempo hry. Také se jim hned ve 3. minutě podařilo dostat do vedení 1:0, kdy dostal míč za záda Šány Martin Pohan mladší. Po gólu hosté pokračovali v tlaku a díky tomu se dostali do dvoubrankového vedení, a to po brance Davida Jančíka - 0:2. Po tomto gólu to vypadalo na debakl. Domácí se ale lehce sebrali a už i oni si začali vytvářet šance. Do konce poločasu už se ale ani jednomu z týmů nepodařilo rozvlnit síť a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Do druhého poločasu tak vstupovali spokojenější hosté. Hra se ve druhém poločasu částečně vyrovnala, ale ani tak si domácí mnoho šancí nevytvořili. Naopak na druhé straně bylo šancí velké množství, a to šancí vyložených. Do těchto šancí se dostávali hlavně Martin Pohan mladší a Morava, ale z množství šancí, které si vytvořili, se ujala pouze jedna a hosté tak zvýšili na 0:3. Toto skóre svítilo na tabuli ukazující skóre i po závěrečném hvizdu rozhodčího a hosté se tak mohli radovat ze zaslouženého vítězství a tedy i tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Karel Bláha: Stále se potýkáme s marodkou, která se před zápase ještě rozšířila o Severu. Každopadně musím říci, že hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka: Samozřejmě jsem spokojený s vítězstvím ale byl bych víc spokojený, kdybysme ty vítězství dělali doma. V 1. poločase jsme domácí přehráli a podali jsme jeden z nejlepších výkonů v sezóně, druhý poločas už tak dobrý ale nebyl. Každopádně naše vítězství bylo určitě zasložené.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Vaněk [-] , D. Mareš [-] , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] - M. Kolman [-] , D. Lacina [-] , J. Paulík [-] , J. Janák [-] - M. Šrámek [-] , J. Mikeš [-] (60. P. Novotný [-] )

TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Pohan st. [-] , P. Huňáček [-] (68. J. Svoboda [-] ) , D. Vlček [-] - M. Eremiáš [-] (88. J. Holenda ml. [-] ) , L. Ganobjak [-] , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] (82. P. Svoboda [-] ) , M. Pohan ml. [-]

ŽK: 35. D. Lacina , 40. P. Šána - 40. D. Morava , 46. M. Pohan ml. , 49. M. Pohan st. , 76. J. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Morava , D. Vlček .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.