Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného duelu vyšla vítězně Havlíčkova Borová


Branky


0

K dalšímu zápasu 12. kola přijel poslední Pohled na hrřiště Havlíčkovy Borové. Domácí se drží v klidném středu tabulky i přes to, že v posledním zápase utrpěli porážku od Pacova 4:1. Hosté se trápí na dně tabulky, ze kterého se nedokázali vyškrábat ani po posledním zápasu, kdy remízovali s Bedřichovem 2:2. Ani o tomto víkendu se jim ale nepodařilo zvítězit, když prohráli 3:2 a stále se tak trápí na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločas padla pouze 1 branka

Do zápasu vstupoval Pohled s vědomím, že nutně potřebuje bodovat, aby se bodově držel týmů které jsou blízko sestupových pozic. Začátek tomu ale nenasvědčoval a hned v úvodu se po špatném odkopu hostujícího brankáře dostal do šance domácí Veselý, ale toho jak kdyby chyba Vašíčka zaskočila. Do další šance se poté dostal Klimeš, ale Vašíček proti jeho střele vytáhl skvělý zákrok. Na druhé straně mohl Pohled dostat do vedení Slanař, jeho střela ale těsně minula Jendovu braknu. Ve 25. minutě se po chybě pohledských dostal do zakončení Petr Veselý a se svoji příležitostí si v pohodě poradil - 1:0. Do poločasu si každý z týmů vypracoval ještě pár šancí, ale zakončení byla velmi nepřesná, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0.

Strhující závěr zápasu

Do druhého poločasu tak šli s lehkou výhodou domácí. Po hodině hry pohledští opět chybovali a jejich chybu tentokrát potrestal Patrik Kučera. Po této brance ale přebrali otěže utkání hosté a vrhli se do útoku. Tuto aktivitu se v 78. minutě podařilo přetavit v gól Martinu Sobotkovi, který tak ještě vykřesal naději pro svůj tým. Bohužel pro Pohled ale přišla další ztráta, kterou potrestal Klimeš a se štěstím tak vrátil Borové dvoubrankové vedení. O tři minuty později ale Pohled opět snížil. Z trestného kopu se trefil Slanař a nížil tak na 3:2. Hosté poté šahali i po vyrovnání, ale 3 nebezpečné střely stačila domácí obrana zblokovat a Havlíčkova Borov se tak mohla radovat ze zisku tří bodů za vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner: V první půlce jsem byl s výkonem spokojený, přestože jsme neproměnili další 3 tutovky. Do druhého poločasu jsme vstoupili také poměrně dobře a zvýšili jsme na 2:0, poté jsme ale úplně nepochopitelně přestali hrát. Nakonec jsme ale zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka: My jsme si zápas prohráli prohospodařeným prvním poločasem, ve kterém jsme si ze hry nakopávanými míči vyřadili naší zálohu a chyběl nám i důraz v osobních soubojích. Po přestávce jsme inkasovali druhý gól a od této chvíle jsme byli jasně lepším týmem, ale ztrátu jsme dohonit nedokázali. Při našem největším tlaku při hře na riziko jsme inkasovali potřetí, Slanař sice ještě snížil, ale domácí si kouskováním hry tři body pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Janda [-] - J. Janáček [-] , L. Kučera [-] , J. Veselý [-] , T. Blažek [-] - Z. Frühbauer [-] , P. Kučera [-] , J. Fikar [-] , A. Chlubna [-] - P. Veselý [-] , P. Klimeš [-]

TJ Sokol Pohled
J. Vašíček [-] - P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] , T. Šnobl [-] (68. J. Žeguc [-] ) , P. Bártík [-] (46. M. Švec [-] ) - M. Sobotka [-] (61. D. Klement [-] ) , L. Venc [-] , V. Gruber [-] , P. Slanař [-] - L. Freundenreich [-] , P. Janďourek [-]

ŽK: 67. P. Veselý , 90. J. Veselý - 52. L. Freundenreich , 58. V. Gruber , 79. D. Klement , 82. J. Eis .
Hráči zápasu: P. Kučera , P. Klimeš .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Miroslav - Kůrka Jaroslav, Nenadál Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.