4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka potvrdily předpoklady a porazili Pelhřimov


Branky


0

13. kolo se neslo ve znamení utkání týmu z vrchní části tabulky a favoritů soutěže s týmy ze dna tabulky. Jinak tomu nebylo ani v zápase, kdy Luka nad Jihlavou přivítala Pelhřimov B. Pelhřimov v posledním zápase prohrál s Kamnicemi 1:3 a do Luk přijel s cílem odčinit toto zaváhání. V minulém zápase zaváhaly ale i Luka, když jen remízovaly s Polnou 2:2. Pelhřimov ale porazily jasnám rozdílem 4:0 a dále tak pronásledují první trojku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vyrovnaná partie

Přestože domácí do zápasu vstupovali jako mírný favorit, první půle tomu rozhodně neodpovídala. Hrál se velmi vyrovnaný poločas, ve kterém sice byli domácí o něco lepší, ale hosté hrozili rychýlmi brejky, ze kterých se dostávali do nadějných pozic. V cestě jim ale vždy stál skvělý strážce domácí svvatyně - Martin Žatečka. A tak šli do vedení domácí. Ve 29. minutě se do přečíslení dostali Mašek s Navrátilem, kdy se právě druhý jmenovaný dostal do zakončení a nemýlil se - 1:0. Hosté se snažili odpovědět dalšími brejky, ale ani jeden se jim nepodařilo přetavit ve vyrovnávací branku a do kabin se tak po poločase šlo za stavu 1:0.

Ve 2. půli už domácí ukázali svoji sílu

Do druhé půle vstoupili domácí úplně jinak, než do půle první a okamžitě po začátku poločasu se ujali otěží utkání. Své snažení přetavili v gól v 62. minutě, kdy se prosadil střelec Luk nad Jihlavou Jan Hrdlička - 2:0. Ten samá hráč byl o 5 minut později faulován ve vápně a sám se k nařízenému pokutovému kopu. Při něm potvrdil svoji pověst střelce a nedal hostujícímu brankářovi šanci. Ten samý hráč si vypil svůj kalich hořkosti až do dna hned o dvě minuty později. Po druhé žluté kartě za faul v krátkém časovém úseku byl předčasně poslán do sprch. Pelhřimov tak od 70. minuty dohrával v 10 lidech a ještě  k tomu s náhradním brankářem. V 79. minutě využil početzní převahy Petr Mašek, který zvýšil na 4:0 a touto trefou také určil konečný výsledek zápasu. Ač to tedy v první půli nevypadalo, domácí ve druhé půli potvrdili roli favorita a nakonec si ted odnesli 3 body za relativně pohodlné vítězství 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava: V první půli se na nás projevily výsledky posledních utkání, bylo to nervózní, hráči se snažili hrát kombinační hru, která nám nešla. Ve druhé půli jsme to zjednodušili a hra se zlepšila. Po 3. gólu a vyloučení hostujícího brankáře jsme si zápas už pohlídali.

FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj: Ohlasy hostujícího trenéra pro vás připravujeme...



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Číhal [-] , M. Boháček [-] , O. Lapeš [-] , P. Trombelli [-] (74. D. Svěrák [-] ) - P. Hintnaus [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (73. D. Horáček [-] ) - J. Hrdlička [-] , P. Mašek [-] , I. Kucarov [-] (42. Š. Číhal [-] )

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - J. Duchan [-] , R. Hejda [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] - F. Bouz [-] , J. Kropáček [-] , J. Zelenka [-] (78. P. Venkrbec [-] ) , J. Starý [-] - M. Hložek [-] , J. Zabloudil [-] (70. F. Brada [-] )

ŽK: 69. J. Hrdlička - 31. J. Kropáček , 66. M. Zabloudil , 68. J. Zabloudil . ČK: 69. M. Zabloudil .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.