Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nasázeli Borové bůra


0

TJ Dálnice Speřice přivítal v neděli tým TJ Sokol Havlíčkova Borová. Domácí v posledním zápase porazili Bedřichov na jeho hřišti 0:3 a nachází se v klidném středu tabulky. Hosté jsou na tom o poznání hůře. Přestože v posledním zápase porazili Pohled 3:2, nachází se ve spodní části tabulky a každý bod je pro ně dobrý. Speřice ale potvrdili roli favorita a nasázeli hostům bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Speřic od 1. minuty až do konce

TJ Sokol Havlíčkova Borová zavítal v neděli odpoledne na trávník Speřic a hned od začátku bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Domácí do zápasu vstoupili velmi aktivně a jejich tlak vygradoval v 10. minutě, kdy vstřelili první branku. Do hlavičky se po centru z pravé strany položil David Jančík a poprvé rozvlnil síť za Veselého zády. Ten samý hráč se radoval i z druhého gólu domácích. Ve 31. minutě se postavil k přímému kopu a propáli vše, co před ním stálo. Domácím se do konce poločasu podařilo udeřit ještě jednou. Ve 44. minutě se k exekuci rohového kopu opět postavil Jančík a poslal nádherný balón před branku hostů. Tam se nejlépo zorientoval Honzárek, zvýšil na 3:0 a uštědřil tak hostům ránu v podobě gólu do kabiny.

Do druhého poločasu tak mohli domácí Speřice vstoupi s absolutním klidem nakopačkách, jelikož si z první půle přenesly luxusní náskok 3:0. Tento klid na kopačkách ale domácím nejspíše ještě více pomohl. Vytvářel si velké množství takřka tutových šancí, ale hosty držel skvělý Veselý, který zachránil Havlíčkovu Borovou od úplného debaklu. V 68. minutě byl už ale na moravovu střelu krátký - 4:0. Pověstného bůra završil v 70. minutě Jaroslav Svoboda, který po krásné akci Davida Moravy zakončoval takřka do prázdné brány - 5:0. Poslední dvacetiminutovka se už dohrála v absolutním klidu a domácí se tak mohli radovat z pohodlného vítězství 5:0



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka: Záaps byl podle mě jednoznačný. Hosté určitě dokáží hrát lepší fotbal než ten, co zahráli u nás. My jsme byli ve všech směrech jednoznačně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Přes 5 obdržených gólů bych ale chtěl vyzdvihnout i výkon hostujícího brankáře.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Pohan st. [-] , P. Huňáček [-] , D. Vlček [-] - D. Jančík [-] , P. Honzárek [-] , M. Štěpánek [-] , L. Ganobjak [-] , M. Eremiáš [-] (74. J. Holenda ml. [-] ) - D. Morava [-] (76. T. Vrzalík [-] ) , M. Pohan ml. [-] (46. J. Svoboda [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] (52. J. Chlubna [-] ) , K. Šmíd [-] (67. M. Sobotka [-] ) , A. Chlubna [-] (78. T. Cacek [-] ) , L. Kučera [-] - Z. Frühbauer [-] , P. Beran [-] , J. Zahradník [-] , P. Kučera [-] - P. Veselý [-] , P. Rakušan [-]

ŽK: 24. P. Veselý , 74. P. Beran .
Hráči zápasu: D. Vlček , D. Jančík .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.