Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma otočila zápas s Hartvíkovicemi


10

Fotbalisté Hartvíkovic si v dobře rozehraném zápase na půdě Náměšťě B neodvezli žádný bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Náměšť B přivítala na svém hřišti TJ Hartvíkovice. Náměšť B si v minulém kole připsala důležitou venkovní výhru 2:1 na půdě Rokytnice. Hartvíkovice naopak prohrály doma vysoko 1:7 s Moravskými Budějovicemi a propadly se na předposlední místo tabulky. Potom si ještě oba celky předehrály v týdnu zápas, který jasně zvládliV Hartvíkovice. V loňské nedohrané sezóně zvítězila Náměsť na svém hřišti 4:2. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané se začali prosazovat i střelci. Jako první se trefil ve 21. minutě Pavel Hrobař - 1:0. Hosté se však brzy oklepali a ve 30. minutě bylo vyrovnáno zásluhou Michala Kopuletého - 1:1. Ve 39. minutě přišel obrat v zápase, kdy se trefil Kamil Sýkora - 1:2. Jenže domácí ve 43. minutě dokázali Jiřím Chlupem vyrovnat a tak se odcházelo do kabin za stavu 2:2.

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Ve druhé půli pokračovala střelecká produkce. Nejprve v 65. a 67. minutě dal hostující Martin Kopuletý dva góly a hosté vedli nadějně 2:4. Jenže domácí borci zabrali a mezi 75. a 82. minutou otočili zcela vývoj zápasu, když se o dvě branky postaral Marek Stachovič a taktéž druhou brankou v zápase Pavel Hrobař - 5:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Začátek zápasu byl z naší strany špatný, bojácný, domácí posílení hráči Á mužstva a nás jakoby to zaskočilo. Po vstřelené brance jsme se, ale oklepali a z brejků otočili, bohužel jsme si ještě do poločasu nechali srovnat. Nástup do druhé půle byl z naší strany lepší a krom šancí jsme odskočili o dvě branky. Pak jsme si nechali doslova hloupou brankou snížit a za stavu 3:4 po faulu na našeho hráče v pokutovém území zůstala píšťalka rozhodčího němá a domácí z protiútoku srovnali. Nakonec jsme si po chybě nechali dát ještě jednu branku a odjížděli jsme dnes nezaslouženě s prázdnou!



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - F. Tomek [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , S. Sedlák [-] (68. M. Sobotka [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Preisner [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , J. Chlup [-] , J. Heres [-] , M. Stachovič [-] (88. P. Sítek [-] ) , M. Veselý [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (84. J. Melkes [-] ) , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] - D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] , D. Kopuletý [-] - T. Urbánek [-] (57. M. Kopuletý [-] ) , J. Sýkora [-] (87. P. Vlk [-] ) -

Hráči zápasu: M. Kopuletý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VALA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 05:36
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude domácí rezerva posilněna, body zůstanou doma.