M. Benáček 92. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B věže výhru z Rokytnice


Branky


10

Rezervní tým z Náměstě si přivezl důležitou výhru z Rokytnice v poměru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

 

Do utkání za slunného, leč chladného počasí vstoupili aktivněji domácí fotbalisté v modrých dresech. Svého soupeře obléhali v okolí pokutového území, ovšem podobně jako v minulých zápasech, i tentokrát byla muška rokytnických lehce vychýlena. Blízko k brance měl nejlepší střelec Rokytnice, šestigólový Hronek, jehož střela zpoza rohu vápna jen těsně prolétla vedle pravé tyče. Stejný hráč se do totožné situace dostal o chvíli později, tentokráte byla jeho střela zblokována náměšťskou obranou. Balóny z kopaček rokytnických hráčů lítaly skrz vápno hostů i nadále, Štorkovu střelu dokázal gólman Kováč vyrazit, kapitán Vahil’a pálil nad a přihrávku směřující na malé vápno k Píšovi a Blažkovi ukořistil náměšťský brankář do svých rukavic. Domácí lavička i místní fanoušci museli být spokojeni s herním projevem, avšak před koncem prvního dějství potrestali hosté neproměněné šance. Po kontroverzní situaci, kdy došlo k nevrácení balónu hráčům Rokytnice, získala Náměšť ve 44. minutě výhodu přímého kopu, k míči z levé strany se dostal Veselý a sám před bránou otevřel skóre utkání. Studená sprcha pro rokytnické hráče a příznivce přišla o necelé dvě minuty později, kdy se před gólmanem osamocen zjevil Stachovič a střelou k pravé tyči zvýšil na 0:2.

 

 

Domácí pouze snížili

Po poločasové přestávce nastoupili hráči 1.SK s cílem zvrátit nepříznivý výsledek utkání a i druhá půle se nesla ve stejném duchu jako úvodních pětačtyřicet minut. Ve 48. minutě napřáhl zpoza vápna Štork, Kováč ránu pouze vyrazil na malé vápno, nicméně i dorážka Blažka byla gólmanem hostí zneškodněna. Následně vyslal Benáček průnikovou přihrávkou J. Hakla, levý obránce přešel přes gólmana, ale střelu do odkryté brány zastavil na brankové čáře stoper hostí. Míč byl v průběhu druhé půle opět častěji na kopačkách rokytnických fotbalistů, hosté z Náměště se do vyložené šance nedostali, zato domácí si stále vytvářeli šance na snížení. Tváří tvář gólmanovi selhal Benáček, pokus L. Hakla po rohovém kopu pouze lízl břevno a i další střely rokytnického týmu končily pouze v zámezí či v rukavicích gólmana. Snížení se Rokytnice dočkala, ovšem již pozdě. Při samostatném úniku fauloval v 93. minutě hostující brankář L. Hakla, míč si na penaltový puntík postavil Benáček a střelou k pravé tyči upravil skóre na konečných 1:2.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Ve 12. kole třebíčského okresního přeboru doplatili hráči Rokytnice na neproměněné šance a na domácí půdě podlehli rezervě Náměště 1:2.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - Š. Blažek [-] , M. Benáček [-] , D. Píša [-] (74. P. Kremláček [-] ) , P. Svoboda [-] (59. J. Bartejs [-] ) , P. Hronek [-] (46. O. Bartejs [-] ) , M. Štork [-] , M. Vahila [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-] (74. J. Syrový [-] ) , R. Šoukal [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - J. Musil [-] (46. P. Sítek [-] ) , V. Kopuletý [-] (62. M. Susa [-] ) , A. Křivánek [-] (81. M. Křivánek [-] ) , M. Preisner [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , O. Lukeš [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-] , M. Stachovič [-] (70. J. Pospíšil [-] )

ŽK: 83. J. Bartejs - 30. J. Eliáš , 82. M. Křivánek , 92. M. Kováč .
Hráči zápasu: M. Vahila - M. Kováč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - ŠIMKA Jaroslav, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:48
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Na domácím hřišti musíme sbírat body častěji, a proto doufám, že fanouškům uděláme tentokrát radost a zvítězíme.