Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice opět vítězí


Branky


11

Moravské Budějovice se po první porážce vrátily na vítěznou vlnu výhrou nad Rokytnicí 6:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Po úvodní minutě ticha za dlouholetého hráče a činovníka SK, Milana Karáska, vstoupilo domácí mužstvo do zápasu lépe než soupeř. Již ve 3.minutě natáhla zpoza vápna "výpomoc" jménem Libor Veselý a míč zaplaval přesně pod břevno. V 6. minutě už to bylo 2:0. Kamil Svoboda dostal hezký míč za obranu a levačkou napálil skákající míč do tyče. Dobíhající Josef Kosmák byl u míče nejrychleji a zachoval klidnou hlavu - 2:0. Zaskočená Rokytnice se však oklepala velmi rychle a začala se prezentovat kombinačním fotbalem. V 11. minutě zatáhl míč po pravé straně hostí Jan Syrový, našel před brankou volného Dominika Píšu a ten se v zakončení nemýlil - 2:1. Fotbal se hrál od té chvíle nahoru dolů, ale vyložená šance přišla až ve 28. minutě. Jan Horecký natáhl zpoza vápna, jenže trefil pouze tyčku. Skóre se tak měnilo až ve 32. minutě. To si na vápně vyměnil míč Jan Horecký s Matoušem Neubauerem, druhý jmenovaný vybídl českou uličkou k zakončení kanonýra Kamila Svobodu, který nedal Petrovi Herbrychovi šanci - 3:1. Aktivní Rokytnice však nesložila zbraně a hned tři minuty na to přišla opakovačka z jedenácté minuty. Jan Syrový vysunul za obranu Dominika Píšu a ten v samostatném úniku snížil na rozdíl jedné branky zakončením mezi nohama brankáře Tomáše Kyzlinka - 3:2. Na rozdíl dvou branek poslal domácí plejery minutu před vypršením řádné hrací doby první půle opět šutér Kamil Svoboda, ke kterému propadl míč v šestnáctce. Z neznámých důvodů se ale mával a pískal offside.

 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Po poločasové přestávce přišli domácí  fotbalisté na hřiště s cílem rozhodnout utkání ve svůj prospěch a to se jim také i podařilo. Ve 47. minutě Kamil Svoboda vybojoval míč při rozehrávce hostujícího obránce a jeho zakončení vyrazil Petr Herbrych na roh. Z něho se právě na centr Kamila Svobody do vzduchu pověsil veterán Tomáš Michal a hezkou hlavičkou na zadní tyč zvýšil na 4:2. Rokytnice hrála sympatický fotbal, ale k ohrožení domácí svatyně se již prakticky nedostala a její snaha pravidelně končila na hranici velkého vápna. Rozhodnutí utkání přišlo v 68. minutě. Míč si vzal do své správy Radek Šplíchal a po třicetimetrovém sólu na dvakrát překonal hostujícího brankáře, čímž vstřelil svůj první gól kariéry za "áčko" - 5:2. O necelých deset minut později si míč našel v pokutovém území střelec první branky zápasu, Libor Veselý, a svým zakončením skóre utkání i uzavřel - 6:2. Poté měl ještě jednu velkou příležitost práve Libor Veselý, ale napálil pouze dobře postaveného gólmana Rokytnice. Ten se vyznamenal i při pokusu Jana Horeckého nebo dalekonosné střele pod horní tyč, kterou vyslal střídající Mateo Premar. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: První poločas byl nahoru dolů a mohl skončit jakkoliv. Z naší strany to bylo místy uspěchané, ale myslím si, že fotbal to byl na okresní přebor nadstandardní a musel bavit. Nám dlouhodobě chybí a bude chybět Martin Pařízek, který je pro nás svým herním projevem uprostřed hřiště hrozně důležitý a trošku díky tomu strádá i Honza Horecký, ke kterému zatím parťáka hledáme. Druhý poločas nám pomohl rychlý gól Tomáše Michala a naše letiště. Lépe jsme kontrovali hru a po akci Radka Šplíchala bylo rozhodnuto. Rokytnice podala sympatický výkon a hráči jako Benáček, Píša či trenér Herbrych budou jistě zajímavou budoucností Rokytnického fotbalu.




Sestavy


SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] (68. O. Fedra [-] ) , L. Veselý [-] , V. Dušek [-] (46. M. Premar [-] ) , J. Kosmák [-] (62. R. Šplíchal [-] ) , T. Michal [-] , M. Neubauer [-] (77. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
P. Herbrych [-] - L. Hakl [-] , J. Syrový [-] , J. Bartejs [-] , D. Píša [-] , M. Štork [-] , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] , Š. Blažek [-] , P. Kremláček [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 50. M. Neubauer , 59. M. Premar , 62. K. Svoboda - 43. D. Píša .
Hráči zápasu: L. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - CHROMÝ Karel, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 06:01
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Moravské Budějovice poprvé ztratily body a dokonce vedení v soutěži. Určitě se rychle oklepou a proti Rokytnici zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:01

Tip: výhra domácích