D. Vozár 9.
R. Šťáva 47. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice veze výhru z Lipníku


Branky


10

Fotbalisté Rokytnice vybojovali v Lipníku cennou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Rokytnice zavítala na hřiště Lipníku. Lipník v minulém kole potrápí favorizované Myslibořice, kterým podlehl na jeho hřišti 2:0. Rokytnice naopak v posledním kole slavily výhru, když porazily na svém hřišti Hartvíkovice 3:1. V loňské nedohrané sezóně hrála doma Rokytnice, která bezpečně zvítězila 5:1. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. A začátek zápasu přinesl hned rychlou gólovou podívanou. Nejprve ale gová akce v 6. minutě rozjásala hostující tým, který poslal do vedení Petr Hronek - 0:1. Domácí ale rychle vyrovnali, když se prosadil Dominik Vozár a bylo to 1:1. Domácí toužili zápas rychle otočit, ale opak byl pravdou. Ve 24. minutě šli totiž do vedení opět hosté, tentokrát se o gólovou trefu postaral Marek Benáček - 1:2. Domácí chtěli podruhé odpovědět, ale to už se jim do konce první půle nepodařilo. Přesto byl zápas zcela otevřený. 

Hosté výhru uhájili

Začátek druhého poločasu patřil domácímu týmu, který si hned z první akce vybojoval pokutový kop, který zkušeně proměnil ve 47. minutě domácí kanonýr Rudolf Šťáva, který vyrovnal na 2:2. Místo aby se dočkali domácí obratu, vrátil hostům potřetí a už naposled vedení hostujícího celku 69. minutě Marek Benáček - 2:3.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do zápasu s Lipníkem jsme šli s vědomím, že zápasy s tímto soupeřem bývají vždy velmi vyrovnané a ani tentokrát to nebylo jinak. Sice jsme brzy vedli, ale soupeř po několika minutách vyrovnal a i když jsme poté získali opět vedení na svoji stranu, vypracovali si domácí tři velké gólové příležitosti a celkově nás ke konci poločasu uzamkli na naši polovině. Ihned po návratu z kabin z penalty také vyrovnali. Naštěstí se nám podařilo vstřelit třetí gól a těsné vedení již udržet, i když jsme měli minimálně další dvě obrovské šance na rozhodnutí zápasu. Lipník ale hrál velice dobře a musím hráče pochválit za to, jak tento těžký zápas zvládli a jak si pohlídali poslední čtvrthodinu utkání a soupeře již do větší šance nepustili.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - M. Tretera [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] (80. T. Brabenec [-] ) , J. Procházka [-] (46. J. Burian [-] ) - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (46. T. Kutálek [-] ) - R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
P. Herbrych [-] - L. Hakl [-] , O. Bartejs [-] (62. M. Štork [-] ) , M. Štork [-] , P. Hronek [-] , R. Šoukal [-] , D. Píša [-] , P. Kremláček [-] (70. M. Dufek [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] (86. J. Syrový [-] ) , J. Hakl [-]

ŽK: 32. J. Procházka - 34. P. Herbrych , 36. P. Svoboda , 49. P. Hronek , 82. M. Štork .
Hráči zápasu: A. Kisela - M. Benáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: remíza

Předpokládám vyrovnaný zápas, který může překlopit na svou stranu, kterýkoliv z týmů. Ale pokud mám hádat, tak zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích