1:1
(1:1)
44. M. Benáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma smírně s Rokytnicí


Branky


11. J. Rakušan - 44. M. Benáček (p.)
14

Fotbalisté Třebelovic v domácím prostředí získali s Rokytnicí pouze bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V dnešním utkáním přivítaly domácí Třebelovice hráče z Rokytnice, se kterýma se vždy hraje velmi vyrovnaný zápas. A dnes to nebylo výjimkou. Oba velmi mladé týmy předváděly v především v prvním poločase koukatelné akce a běhavý fotbal nahoru dolů. Jako první mohli jít do vedení hoste, když domácí Kabelka nemazal do stoprocentni gólovky hostujícímu útočníkovi, ale ten selhal. A tak se změnilo skóre na druhé straně. Honza Rakušan tváří v tvář přehodil brankáře 1:0. I nadále se hrál vyrovnaný fotbal, leč bez výrazných brankových příležitostí. A tak se skóre změnilo až ve 46. minutě, kdy hostující útočník ochotně přepadl přes obránce a hostující Benáček nařízený pokutový kop s přehledem proměnil a vyrovnal na poločasový ho 1:1 . Zápas tak byl zcela otevřený a diváci se tak určitě měli na co těšit, alespoň co se týče zápletky. 

 

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhého poločasu oba týmy postupně prostřídály hráče ve svých řadách a kvalita hry výrazně opadla. Ani jeden z týmu se nedostal do výrazné šance. Až v samém závěru se mohli hosté dostat do vedení, ale domácí Nesiba vytáhl skvělý zákrok a tak se body spravedlivě dělily.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a dostali se do vedeni. Potom jsme byli nuceni stáhnout Michala Šmída kvůli zranění a naše hra neměla žádný řád. Bod z utkání je spravedlivý.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Šmíd [-] (33. J. Sedláček [-] ) , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] (19. A. Krejčí [-] ) , T. Brychta [-] (46. K. Veselý [-] ) , R. Jurka [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - L. Hakl [-] , O. Bartejs [-] (76. P. Kremláček [-] ) , M. Štork [-] , P. Hronek [-] , R. Šoukal [-] , D. Píša [-] , T. Barák [-] (73. J. Mareš [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] , J. Hakl [-]

ŽK: 48. R. Jurka , 59. J. Rakušan .
Hráči zápasu: J. Rakušan - J. Hakl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - SEDLÁK Pavel, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás druhé venkovní utkání po sobě s dalším těžkým a nevyzpytatelným soupeřem, ale nemohu jinak než dát výhru hostů

Tip: výhra domácích