M. Lokaj 20. (vl.)
R. Štolba 77.
F. Wortner 85. (p.)
3:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B si přivezla z Chlístova bod


Branky


20. M. Lokaj (vl.) , 77. R. Štolba , 85. F. Wortner (p.) - 9. M. Kašík , 28. J. Musil , 33. F. Tomek
10

Rezervní tým Náměstě získal na půdě Chlístova druhý podzimní bod za remízu v poměru 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Fotbalisté Chlístova přivítali na svém stadionu rezervní tým Náměstě. V minulém kole se ani jednomu týmu nedařilo, když prohrály vždy vysokým skóre. Chlístov podle předpokladů nestačil na lídra tabulky z Moravských Budějovic, kterým podlehly na jeho hřišti 5:1. Náměšť B dopadla ještě hůře, když doma nestačila jasně na Studenec, kterému podlehla 1:6. Tato porážka je odsunul na poslední příčku. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Favoritem zápasu byl domácí celek, ale v prvním poločase to nebylo vůbec znát. Hosté poměrně brzy šli do vedení, když se v 9. minutě trefil Michal Kašík - 0:1. Domácí celek se samozřejmě snažil o brzké vyrovnání, což se jim nakonec podařilo ve 20. minutě s pomocí hostujícího Martin Lokaje - 1:1. Hosté se ale nepoložili a již ve 28. minutě šli opět do vedení, zásluhou Jana Musila - 1:2.  A to nebylo vše, protože ve 33. minutě bylo ještě veselejší, když na 1:3 navýšil skóre Filip Tomek. Domácím se už nepodařilo do poločasu zkorigovat skóre. 

Domácím se podařilo vyrovnat

Ve druhé půli domácí přeci jen zabrali a v závěru zápasu se i střelecky prosadili. Nejprve snížil na 2:3 v 77. minutě Robin Šotola a v 85. minutě vyrovnal na 3:3 z pokutového kopu František Wortner. 



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do utkání jsme vztoupili aktivnĕ. A po celou první půli jsme byli kombinačně lepší. Bohužel po změně stran jsme museli zasáhnout do do sestavy, což se prorojevilo na konečném skóre. Ke konci zápasu jsme se starchovali i za bod.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - M. Granát [-] (46. M. Rygl [-] ) , L. Hrbáček [-] , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] , M. Mejzlík [-] (46. V. Kučera [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Stachovič [-] , J. Pospíšil [-] , M. Sobotka [-] , M. Kašík [-] (57. M. Cejnar [-] ) , F. Tomek [-] , M. Preisner [-] (71. M. Křivánek [-] ) , J. Musil [-] (46. F. Junášek [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 41. D. Brestovský , 54. M. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Štolba - L. Vrba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FRANC Miloš - VRZÁČEK Josef, ROHONY Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Chlístov si s Vícenicemi poradí, jeho standardky jsou vážně smrtící a v kombinaci se slabou formou hostů zůstanou všechny body doma.