0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nečekaně nestačila na Horní Újezd


Branky


12

Fotbalisté Horního Újezdu vybojovali v Rokytnici druhou venkovní výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Za slunného nedělního odpoledne přivítali rokytničtí hráči v rámci 5. kola na svém hřišti celek z Horního Újezdu. Zatímco Rokytnice si minulý týden v klidu odvezla tři body z Koněšína, újezdští fotbalisté ztratili dvougólové vedení a prohráli se zatím stoprocentními Myslibořice mi. Jako první v utkání se před bránou ocitlo domácí mužstvo, nicméně Barákův průnik skončil pouze rohový kopem. To újezdský tým využil svoji první šanci v utkání nejlépe jak mohl. V 5. minutě se za domácí obranu dostal Bartes a sám před rokytnickým gólmanem Hobzou uklidil míč do sítě. Podobně jako minulý týden, i tentokrát se Horní Újezd dostal brzy do dvougólového vedení, tentokrát ve 24. minutě zásluhou Čermáka. Těsně před první půli se síť v domácí brance rozvlnila potřetí, branka nicméně z důvodu offsidového postavení útočícího hráče nemohla být uznána. 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém dějství se snažili domácí fotbalisté zvrátit nepříznivým výsledek a vstřelit alespoň kontaktní gól. Míč byl spíše na kopačkách hráčů Rokytnice, nicméně ne a ne se dostat do zakončení a vykřesat naději na bodový zisk. Střelu rokytnického Svobody zpoza vápna dokázal Hradecký vyrazit a nejblíže brance byl pětadvacet minut do konce utkání Benáček, jehož střela z malého vápna skončila pouze nad bránou. Újezdští hráči si dokázali dvougólové vedení vytvořené v první půli udržet a domů si z Rokytnice odvezli s sebou tři body.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Zápas nám vůbec nevyšel. Brzy jsme prohrávali a celkově náš výkon především v prvním poločase byl špatný, zkazili jsme spoustu nahrávek a neměli pohyb. Ve druhém poločase jsme se trochu zlepšili, snažili se o kontaktní gól, avšak nedokázali jsme si vytvořit souvislejší tlak a ojedinělé šance jsme neproměnili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Čurda [-] , R. Šoukal [-] , D. Píša [-] (88. M. Dufek [-] ) , T. Barák [-] , M. Štork [-] (68. J. Mareš [-] ) , L. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , D. Vošický [-] (85. V. Štaffa [-] ) , M. Řezáč [-] , Š. Čermák [-] , T. Vávra [-] , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , O. Uličný [-] , L. Loucký [-] (72. V. Pavlík [-] )

ŽK: 48. T. Barák , 90. R. Šoukal - 30. O. Uličný , 34. T. Vávra , 62. J. Homolka .
Hráči zápasu: M. Vahila - P. Hradecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - BAZALA Petr, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Toto utkání přinese výhru domácího celku, ale mnoho gólů nepadne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích