0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav vyhrál v Rokytnici


Branky


12

Fotbalisté Vladislavi dokázali zvítězit v Rokytnici jasně 0:4 a vyhráli i své druhé venkovní utkání 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Fotbalisté Vladislavi zajížděli k dalšímu zápasu do Rokytnice, které v minulém kole remizovali v Nových Syrovicích1:1 a Vladislav nestačila na Myslibořic . Zápasy těchto týmů přinášejí vždy vyrovnanou partií. Také poslední zápas ve Vladislavi skončil nerozhodný výsledkem 2:2.Po vítězném derby s Chlístovem a remízovém utkání v Nových Syrovicích přivítali rokytničtí fotbalisté na svém hřišti Vladislav, každoročního aspiranta na titul.

První šance v zápase se naskytla domácímu týmu, ovšem gólman Otruba reflexivním zákrokem Štorkovu hlavičku vyrazil nohou na roh. O chvíli později právě vladislavskému gólmanovi podjela pod nohou malá domů, míč ale skončil vedle levé tyče. Po úvodních minutách převzali otěže hry hosté, jejichž prvotní šance dokázal gólman Hobza zlikvidovat. Nicméně po dvaadvaceti minutách hry otevřel skóre utkání Veleba a i díky jeho druhé trefě z 39. minuty a gólu Orálka po rohovém kopu z minuty šestatřicáté šli vladislavští do kabin s vedením 0:3.

 

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého dějství nastoupili hráči 1.SK s lepším herním projevem než v úvodních pětačtyřiceti minutách, avšak na kontaktní branku to nestačilo. Tým z Vladislavi byl stále tím lepším na trávníku, což svěřenci trenéra Texla potvrdili dalším zápisem do listiny střelců. Po chybě v obraně se k míči v 59. minutě dostal Vyletěl a pohodlně zvýšil na 0:4. Více než stovka diváků další branku do konce utkání neviděla, Vladislav udržela svůj čtyřgólový náskok a z Rokytnice si domů odvezla tři body.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Tým z Vladislavi byl stále tím lepším na trávníku, což svěřenci trenéra Texla potvrdili vítězstvím.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - L. Hakl [-] , O. Bartejs [-] , M. Štork [-] , P. Svoboda [-] , M. Vahila [-] , P. Hronek [-] , T. Barák [-] (65. M. Dufek [-] ) , J. Hakl [-] , M. Čurda [-] , R. Šoukal [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Slíva [-] (24. K. Čihal [-] ) , J. Martinovský [-] , J. Hrůza [-] , M. Chalupa [-] - F. Macek [-] , O. Krátký [-] (66. M. Hort [-] ) , D. Veleba [-] , J. Orálek [-] - P. Vyletěl [-] , D. Svoboda [-] (75. M. Tůma [-] )

ŽK: 32. M. Chalupa , 79. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: D. Veleba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - SVOBODA Vladimír, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Jediný tým, který získá alespoň bod z venku bude Vladislav na půdě Rokytnice.