4:2
(1:0)
64. J. Eliáš (p.)
85. J. Eliáš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník v úvodním zápase zvítězil nad Náměstí B


Branky


5. M. Vala , 50. T. Kalay , 55. Z. Svoboda , 60. J. Čtvrtníček - 64. J. Eliáš (p.) , 85. J. Eliáš
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Lipník přivítal na svém hřišti rezervní tým z Náměstě. Po téměř třičtvrtě roku tak byl v Lipníku k vidění soutěžní zápas. Utkání se hrálo za slušného fotbalového počasí. Začátek zápasu se domácímu týmu skvělé povedl, když již v 5. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Matěj Vala - 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze. 

Domácí si výhru pohlídali

Také ve druhém poločase měli domácí skvělý začátek a v 50. minutě poslal domácí do dvougólového vedení Tomáš Kalay - 2:0.V 55.minutě bylo po gólů Zbyňka Svobody ještě veselejší - 3:0. A když v 60. minutě zvyšoval na 4:0 Jiří Čtvrtníček mohl Lipník povolit. A také se stalo, čehož hosté využili dvěma góly Jiřího Eliáše z 64. a 85. minuty ke stažení skóre na přijatelných 4:2. Přesto všechny body ke spokojenosti 55 diváků zůstaly doma. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Sámeš Petr: Hosté vstoupili do zápasu aktivněji, ale nedokázali se dostat do zakončení. Domácí poté hru vyrovnali a zlepšená hra vedla k brance na 1:0. Ve druhém poločase domácí převzali otěže zápasu a dostali se do zaslouženeho vedení 4:0. Domácí své další gólové šance neproměnili a i přes snížení na 4:2 si výsledek pohlidali.




Sestavy


Hajduk Lipník
T. Brabenec [-] - J. Brabenec [-] , M. Jarý [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (76. J. Procházka [-] ) - T. Kalay [-] (72. J. Burian [-] ) , J. Čtvrtníček [-] (84. V. Mašeja [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Lokaj [-] , S. Sedlák [-] (73. O. Staněk [-] ) , V. Kopuletý [-] (70. L. Vrba [-] ) , M. Štolfa [-] , M. Susa [-] (79. J. Pospíšil [-] ) , F. Tomek [-] , T. Jabůrek [-] , J. Eliáš [-] , P. Blažek [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 53. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Vala - J. Eliáš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠŤÁVA Rudolf (N), SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Lipník bude chtít vstoupit do nové sezóny dobře, ale rezervní tým z Náměstě jim určitě nenechá nic zadarmo.

Tip: výhra domácích